Polnočnica, 24. december 2017

Ob 22.10 uri sem pričela z vzdrževanjem domačega Alfa žarka, večkrat vse skupaj ponovila in vmes uporabila še metodo SGBKD ter pogledala dogajanje v cerkvah - več o tem na www.ati-e-import.si!

Ob 23.05 pomislim na cerkve v Sloveniji, ker me zanima, če se z vidika SGBKD kaj posebnega dogaja. Alfa življenjski žarki, ki so aktivirani pod zvoniki, dosegajo maksimalno vrednost L384. Vsi so videti svetli, v močni zlati barvi. V cerkvah, a ne v vseh, je videti močno svetlobo tudi znotraj preostalega dela cerkve, očitno v tistih, kjer imajo na sporedu polnočnico.

V tistih cerkvah, kjer polnočnice ne bo, pa tega ni videti, razen aktivnih Alfa žarkov pod zvoniki. Vidi se, da je tudi tam v notranjosti nekaj svetlega, ampak kot da bi bilo vse skupaj trenutno »ugasnjeno«, v stanju mirovanja, na najnižjem nivoju (nivo te svetlobe je pri tleh). Tako kot luč, ki je v prostoru, ampak trenutno ni prižgana, ne sveti. Dočim v cerkvah, v katerih se bo odvijala ceremonija, pa je videti, da zlati žarki v notranjosti dosegajo najvišjo vrednost, da je notranjost cerkev v celoti zapolnjena s svetlobo, zlato meglico, ki sega navzgor do streh in naprej ter se razliva še navzven na okolico.

Vsi aktivirani Alfa žarki oziroma cerkve so med seboj povezane z ožjimi zlatimi cevmi in vse skupaj se povezuje v zlato mrežo nad celotno Slovenijo. Potem preneham z opazovanjem in nadaljujem z vzdrževanjem Alfa žarka do 23.52.

Ob 23.53, ko spet pogledam, je nad vsako cerkvijo videti kupolo, ki pa so različno »pripravljene«. V tistih cerkvah, kjer se nič ne dogaja aktivnost teh kupol ne bo močna, glede na njihovo stanje. V cerkvah, kjer poteka polnočnica so te kupole močno pripravljene in glede na to stanje je pričakovati intenzivno dogajanje z vidika BK. Vse te kupole nad cerkvami so povezane v eno ogromno, ki je vidna višje nad našo državo. Videti je neverjetno »moč« tega BK mehanizma, ki je na nekaj pripravljen, poleg je S-ALFA, ki ima vse pod kontrolo …

25. december 2017, ob polnoči je videti, da so se vse kupole nekako aktivirale, BK mehanizem je povsod stekel, začel delovati. Nekaj več se še dogaja, kot prej.

Pogledam Frančiškansko cerkev v Ljubljani. Pogledam cerkev od zunaj in videti je v močnem zlatem ovoju. Nad njo je kupola zlate barve, ki se počasi obrača in je povezana s tisto nad Slovenijo in s katero se povezujejo vse ostale, ki so vidne nad drugimi cerkvami. Izredno močna zlata svetloba se vrtinči okoli in ščiti pred zunanjim Beta vplivom, škodljivim vplivom črnine od zunaj. Notranjost cerkve pa v celoti prepreda zlata meglica. V cerkvi so vidni v zlatem vsi predmeti, torej klopi, instrumenti, kipi, kipci, verski pripomočki …

Prisotni v cerkvah so videti v zlatih ovojih, to so duhovniki, nastopajoči, vsi obiskovalci, otroci imajo neprimerno bolj močno zlate ovoje okoli BIOsistemov kot odrasli. Vsaka prisotna oseba je z zlato povezavo povezana s kupolo. V predelu prsnega koša, kjer se lahko vidi tudi stanje duha, se vidi, da imajo nekateri bolj svetlo, drugi pa temno.

Med osebami ter med osebami in predmeti, ob stiku, ne prihaja do izmenjave škodljivih BIOenergij in BIOparazitov.

Vsi zlati žarki v cerkvah so izredno močno zlati, dosegajo najvišjo vrednost L384. Lokacije in vse skupaj se BK očiščuje škodljivih BIOenergij in BIOparazitov. Črnina, črne pikice in črni madeži se dvigujejo navzgor v kupolo.

Podobno BK situacijo, kot je v tej cerkvi, je videti tudi v drugih cerkvah po Sloveniji, kjer poteka verski dogodek.

Ob 00.15 sem zaključila z opazovanjem s SGBKD.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.