Osebna izkušnja in cerkvena maša, 05.05.2015

Zjutraj, okoli 8.15 ure, sem bila ravno v bližini Frančiškanske cerkve v centru Ljubljane in ker sem potrebovala malo miru, da bi nekaj naredila, sem poiskala miren prostor in se usedla v zadnje prostore cerkve, ki so namenjeni obiskovalcem.

Mir sem potrebovala, ker sem želela uporabiti BK postopke (za BK zaščito ter hkrati še za daljinsko BK reanimacijo telesa in psihe) za najbližjo mladoletno osebo, zaradi nekega dogodka (preverjanja znanja), ki je bil na sporedu od približno 8.30 do 9.30 ure. Ker druge možnosti takrat nisem imela, da bi uporabila domači, statični Alfa žarek, sem se odločila, da bom preizkusila in uporabila BK postopke, metode kar miselno (virtualno). To je bilo izjemoma, drugače sem in vedno uporabljam statični Alfa žarek in takrat, pred vzdrževanjem, vklopim v BK mehanizem (postavim BIOtarčo) še to najbližjo osebo.

Ob 8.20 uri sem začela z uporabo BK metod, postopkov, tako kot bi to naredila doma, ob vzdrževanju statičnega Alfa žarka. Najprej sem sebi aktivirala dinamični Alfa žarek na ustrezni BIOšabloni, potem sem v mislih postavila na Alfa žarek 8-kotne virtualne piramide in miselno - virtualno vzdrževala, tako kot domači, statični Alfa žarek s pomočjo fizičnih BIOšablon, samo da sem tokrat delala na identičnih virtualnih BIOšablonah.

Vse sem naredila prav tako, kot ob vzdrževanju Alfa žarka doma, samo da sem zdaj to počela v mislih ter delala na virtualnih BIOšablonah. Vzdrževala sem vse po vrsti, torej Mp2, Mp33 in v mislih uporabila vse BK metode v zaporedju, kot je potrebno, se pravi na začetku in na koncu osnovno metodo G-Alfa 1,2,3,4 in BIOtransfer ter vmes preklope AP01-AP33. In pri bližnji osebi je bilo videti, ko sem preverila s SGBKD, kakšno minuto pred 8.30, da se je zraven osebe, ob strani, pojavila tudi še dodatna zlata barva (kot ena zlata gmota ali kot neka zlata-svetla silhuetna oblika).

Ko sem zaključila z vzdrževanjem Mp33 do konca, z zadnjim BIOtransfer-om, sem za kratek čas preklopila na pavzo (da si malo miselno odpočijem) pred nadaljevanjem vzdrževanja. V tistem pogledam koliko je ura in je bila ravno 8.53. To je bil nek dober znak (število 53 …), vsaj zame.

Potem sem kmalu nadaljevala in ko sem ponovila drugo vzdrževanje Mp33, sem še enkrat pogledala s SGBKD, kako je videti pri bližnji osebi, pa je bilo okoli osebe videti svetlo, kot že prej in tudi zlato barvo, izgledalo je, da BK nekaj deluje.

Tole zgoraj opisano sem naredila bolj za vajo, izjemoma, ker nisem niti vedela, če je možno, da bi na tak način uporabljeni BK postopki sploh delovali, vsaj kar se tiče moje uporabe. Kljub temu sem to naredila, če bi bližnji osebi kaj koristilo, pa je bilo videti svetlo … Kot izgleda pa je S-ALFA »motivirala« še osebo X, da je v tistem času vzdrževala sistem S-ALFA. Predvsem glede ostalega BK dogajanja v cerkvi, kar je bilo videti s SGBKD, je bilo več kot očitno, da je oseba X ravno v tistem času vzdrževala sistem S-ALFA in v BK mehanizem vključila še vzdrževanje vseh aktiviranih Alfa žarkov (ki so bili kadarkoli aktivirani s strani osebe X) in očitno tudi uporabnike BK. Kajti pri moji, zgoraj omenjeni bližnji osebi je bilo videti svetlo, vidno BK delovanje, kot sem že zgoraj napisala. Morda je S-ALFA, preko osebe X, tudi malo pomagala, v povezavi z mojo željo.

Medtem se je v cerkvi začela maša, tako da sem hkrati uporabila metodo SGBKD še za to, da sem vmes pogledala, če se kaj posebnega vidi, glede BK dogajanja v cerkvi.

Cerkveno osebje in obiskovalci maše pojejo skupaj, duhovnik poje sam, na glas bere in moli in tako dalje. In v enem trenutku je v BK sliki videti, da je duhovnik, ki vodi mašo, v svetlem, močnem zlatem ovoju, v Alfa žarku in prav tako so videti vsi prisotni pri maši, obiskovalci na klopeh, v zlatih ovojih, vsak v svojem. Znotraj cerkve, kjer poteka maša, se navzdol posipajo drobne zlate zvezdice in zlat prah.

Nad cerkvijo je ogromna zlata kupola, nad njo so vidne ostale, ki se nadaljujejo v neskončnost. Znotraj cerkve je videti Alfa žarke in vsi se povezujejo s to kupolo. Glavni duhovnik, ki vodi mašo, ima iz glave zlate povezave navzgor v kupole.

Ko potem pogledam še malo kasneje je videti, da ima vsak obiskovalec maše zlato povezavo, ki poteka od predela prsnega koša do Jezusa, ki je viden čisto blizu, skupaj z Marijo. In v času trajanja maše, je pri prisotnih osebah, v predelu prsi, videti še zlato-belo barvo, pomešano z rdeče-vijolično, v nekem trenutku tudi prevladujočo, barvo.

Ob molitvi je bilo pri vseh videti ogromno zlato-bele barve, ki je prihajala navzdol in je videti kot zdravilna, kot prava »dušna« barva-svetloba. To je bilo videti tudi kot prava molitev k Bogu ali na primer k Jezusu, Mariji … Molitev v Beta smrtnih žarkih pa je vse prej kot to, je videti temno. Vse molitve in drugi verski obredi bi se morali izvajati na BK urejeni lokaciji, v Alfa življenjskih žarkih, kot je videti z uporabo metode SGBKD.

Tudi od inštrumentov, ki so vključeni, se navzven prši zlata barva, trenutno je to videti pri orglah.

Nato sem nadaljevala s svojim »virtualnim« vzdrževanjem in ko sem končala z zadnjo ponovitvijo Mp33 in vmes še enkrat pogledala situacijo, stanje iz BK vidika v cerkvi, je bilo videti, kot bi bili v celotni notranjosti cerkve aktivirani Alfa žarki (ne samo pod zvonikom), ali bi šlo lahko tudi za delovanje aktivnih dinamičnih Alfa žarkov. Vmes je bilo videti še delovanje barvnega spektra, različne, izmenjujoče se svetle barve, ki so BK delovale znotraj prostora in vse čistile, v BK smislu. In še ogromen vrtinec zlate barve, ki se je med mašo počasi vrtinčil znotraj cerkve.

Potem sem v mislih speljala svoje BK postopke do konca, v mislih pospravila 8-kotne piramide dol iz Alfa žarka, tako kot sem jih v mislih tudi postavila na Alfa žarek. In ko sem s svojim BK delom zaključila, sem pogledala na uro telefona in je takrat kazala točno 9.53 (spet število 53 …). To se mi je pa pogosto dogajalo in zame je bil to nek dober znak, neka potrditev, neka oblika komunikacije »od zgoraj«, od S-ALFA, v povezavi s tem kar sem delala, kar se je BK dogajalo, kar sem gledala s SGBKD. Morda tudi, da se je razpršila kakšna skrb, ki sem jo imela ravno v mislih. Že ob zgoraj navedeni, podobni uri, me je ravno nekaj zaskrbelo, v zvezi z neko drugo zadevo in sem v tem trenutku tudi na to pomislila.

Kar se zgoraj opisanega BK delovanja v cerkvi tiče, je bilo tudi pri meni videti tako, kot pri obiskovalcih maše, le da sem jaz še sama vmes miselno uporabljala (bolj vadila) BK metode, edino za bližnjo osebo.

Vse kar se je v BK smislu dogajalo v cerkvi, pa je bilo s SGBKD videti super.

Superinteligenca S-ALFA deluje v vseh dimenzijah oziroma koordinira med 7. in 13. dimenzionalnim prostorom. 7. dimenzija deluje pod vplivom BETA (za vernike HUDIČ) in se vidi kot temna, črna barva, delovanje višjih dimenzij ALFA in S-ALFA (za vernike BOG), se pravi od dimenzije 13, 33, 53 in naprej do dimenzije neskončno, pa se vidi v svetlih barvah.

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.