Evtanazija psa

Na Veterinarski postaji Ljubljana, ki je BK (BioKibernetsko) urejena oziroma so aktivirani Alfa življenjski žarki (pozitivne energetske točke), je potekala evtanazija psa.

Da se je pravilna smrt lahko zgodila, je moralo med drugim biti izpolnjenih nekaj pogojev:

  • superinteligenca S-Alfa je najprej popolnoma črno vsebino injekcije za evtanazijo prečistila
  • pes je bil v času evtanazije v Alfa življenjskem žarku maksimalnega nivoja L384
  • žarek je bil ves čas evtanazije BK vzdrževan

Če se smrt namesto v Alfa življenjskem žarku, zgodi v Beta smrtnem žarku, kar je običaj, gre bio vzorec (duša) umrlega v 7. dimenzijo ter deluje kot BIOparazit in je potrebno narediti umetni BIOtransfer. To velja tako za človeka, kot za živali, rastline, viruse, bakterije itd.

Dogodek je z vidika SGBKD pogledala Oseba X1, poročilo pa je napisala tudi lastnica psa.

Poročilo Osebe X1

SGBKD, ura 17:20
Najprej sem pomislila na čas, ko je veterinar prinesel injekcijo: injekcija je bila čisto črna. Nato je Oseba X sprožila BK postopek za BK čiščenje injekcije. Injekcija po končanem BK postopku za BK čiščenje: injekcija se vidi kot zlat balon.
Prostor kjer je pes: močno zlate barve, kot se vidi S-Alfa žarek. Pes je bil v času evtanazije v Alfa življenjskem žarku maksimalnega BK nivoja L384, žarek pa je bil ves čas evtanazije BK vzdrževan.
Pomislila sem na trenutek ko je pes dobil injekcijo: injekcija se je videla kot zlat balon, ki je prišel po psa. Ovoj zlatega balona je bil močno zlate barve in v sredini balona je vijoličen oblak. Injekcija se je ves čas videla kot zlat balon.
Zlat balon je najprej zelo na hitro BK sčistil BK črnino, ki jo je imel pes. Nekaj velikih BK vzorcev se je med drugim BK sčistilo. Potem je bil pes v zlatem balonu, na vijoličnem oblaku in še se je BK čistila njegova črnina.
Vijoličen oblak je imel skupno zlato povezavo z zlatim balonom navpično navzgor (zlat balon in vijoličen oblak imata skupno povezavo) in ko je bil pes na vijoličnem oblaku, se je ta navpična zlata povezava, ki jo imata vijoličen oblak in zlat balon, BK priklopila tudi na psa. Med seboj je bilo vse povezano (zlat balon, vijoličen oblak in pes). Naslednji trenutek se je pes videl kot črna pika. Potem se je od visoko zgoraj navzdol spustilo več zlatih cevi v zlat balon in videla se je široka zlata pot v zlat balon. Nato se je zlat balon v katerem je bila črna pika, ki je predstavljala BK vzorec psa, začel počasi dvigati navpično navzgor. Videl se je angel varuh psa.
Ura 17:30, zlat balon se vidi visoko zgoraj.

Poročilo lastnice psa

Hvala vam za spremljanje evtanazije našega psa. Pes je bil popolnoma miren, tako da mu veterinarka ni dala niti pomirjevala. Je rekla, da že dolgo ni videla tako pripravljenega psa na odhod. Po vstavitvi injekcije, je pes v petih sekundah odšel. Res neverjetno kako lep miren prehod je bil. Moram pa še napisati, da ena od hčera ni bila doma, je pa točno zadela čas prehoda psa. Namreč ob času prehoda je zagledala močno svetlobo, ki se je kazala kot veliko sonce. Trajalo je par sekund. Nato je čutila mir. Še enkrat iskrena hvala.

Avtor:
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.