Angel varuh

Kot majhnemu otroku, star sem bil pet let, se mi je zgodil dogodek, ki ga ne bom nikoli pozabil.

Umrla je gospa Fani, ki je pomagala moji babici pri hišnih opravilih in kot so mi kasneje povedali, sem tudi sam želel iti na pogreb. Oče me je prišel iskat v vrtec in sva šla. Spomnim se pogreba in odprte krste, kjer sem videl obraz gospe. Gospe se ne spomnim ko je bila še živa, menda je bila zelo dobra in skromna oseba, ampak ta trenutek, ko je bila v odprti krsti, sem si pa zelo dobro zapomnil.

Sledila je noč, v kateri sem imel strašne nočne more, povezane z gospo Fani. Tudi nekaj naslednjih noči je bilo zelo morastih in tudi to mi je ostalo v spominu.

Dobrih 25 let po dogodku, pa sem bil na seminarju iz BIOkibernetike, kjer smo imeli možnost, da se naredi BIOtransfer za osebo, katere slike nismo imeli. Spomnil sem se na gospo Fani, njenega obraza v odprti krsti in pomislil nanjo. Naredil se je BIOtransfer, saj so dekleta, ki vidijo s SGBKD preverila, če je črn oblaček, ki je prišel do mene, ko sem na gospo pomislil, med postopkom BIOtransfera odšel gor, v bazo za reinkarnacijo, to je MP33. Takrat nisem zaznal nič posebnega, vsaj spomnim se ne.

Ko sem prišel domov, sem šel še vzdrževati Alfa življenjske žarke z osem kotnimi piramidami in bil sem že kar precej zaspan. Kar naenkrat pa pred seboj vidim obličje - silhueto gospe Fani, ki se je nato usedla poleg mene. Nisem se ustrašil, ampak v trenutku sem bil buden in po celem telesu sem dobil kurjo polt, kaj takšnega do takrat namreč še nisem doživel.

Zaključek:

Kaj se je zgodilo? Gospa Fani se mi je prišla zahvalit, ker je preko mene lahko zapustila 7. dimenzijo (Pekel) in odšla v Nebesa (MP33 – baza za reinkarnacijo) in tako postala angel varuh. Kadarkoli se spomnim nanjo, dobim kurjo polt.

Pred BIOtransferom je gospa delovala kot BIOparazit in povzročala škodo živim BIOsistemom. Ljudje, ki so v življenju naredili veliko škode, kot BIOparaziti delujejo bolj škodljivo, kot ljudje, ki so naredili več koristnega v svojem življenju, ti delujejo manj škodljivo kot BIOparaziti. V vsakem primeru pa delujejo škodljivo in za vse umrle, ravno tako za vse živali in rastline, vsa živa bitja, je potrebno naredit BIOtransfer.
Pravzaprav vsi namreč umrejo v Beta smrtnem žarku, po katerem gre duša v 7. dimenzijo. Za pot v Nebesa je potrebno umreti v Alfa življenjskem žarku, teh pa je trenutno zelo malo.

Veliko ljudi vidi silhuete umrlih ljudi, ki delujejo kot BIOparaziti. Pomembno je, da se tega ne ustrašimo, saj nam nič ne morejo, če mi tega nočemo. Za vse umrle, še posebej za najbližje je potrebno čim prej narediti umetni BIOtransfer, še posebno, če nam pogosto pridejo v misel, saj nam neprestano delajo škodo.

Več na www.ati-e-import.si.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.