Poročilo o novih BK zaslonkah

Obveščen sem bil, da so z novim letom na voljo nove BK zaslonke, v katere je superinteligenca S-ALFA vpisala tudi BIOparametra Alfa in P, ki ju stare BK zaslonke nimajo. Kaj vse imajo nove zaslonke vpisano in na kaj vplivajo, lahko vidimo tukaj:
170101_w_D13D33_zaslonke 17_plašč nerc.pdf
170101_w_GX33_BK zaslonke 17_plašč nerc.pdf

BK zaslonke

Takoj sem jih naročil (srednjo velikost, obstajajo še otroške ter velike za hrbet ipd.) in si jih doma nalepil na sence. Prav rekel sem si, da moram biti pozoren, če opazim kakšno spremembo, pa sem v istem hipu zaradi rutine pozabil na to. Čez kakšne pol minute opazim, da je nekaj precej drugače. Precej več je bilo neke vsebine, dodatne zaščite okrog senc, kar močno sem zaznal. Tudi v glavi se je nekaj pričelo dogajati, kot bi potekala regeneracija glave.

Z novimi zaslonkami je bolj čisto, glava je bolj trezna, kot bi bolj prihajal do pravih informacij. Bolj sem umirjen, morda tudi preudaren, ne tako impulziven na momente kot včasih. Stvari oziroma problemi manj pridejo do mene. Kot bi se glava zaprla za zunanje vplive.

Na grlu in čelu sem pustil stare zaslonke brez vpisanh BIOparametrov Alfa in P in s časoma opazil, kot bi bila tam večja praznina napram tistim, ki jih imam na sencah. Zamenjal sem še ti dve zaslonki in postalo je bolj polno še na teh dveh mestih.
Opazil sem tudi, da nimam nobenih problemov z grlom, kjer sem najprej zaznal, če so bile obremenitve iz okolice prevelike. Zaslonki sem si nalepil tudi na prsi in spodnji del trebuha, občutek je bil zelo prijeten, poln.

Opazil sem še nekaj. V zadnjem času sem se v izogib problemom npr. v službi, morda malce nelagodno počutil, če bi me kdo videl s tretjo zaslonko nalepljeno na spodnji sredini čela. Sedaj mi je to postalo pravzaprav vseeno, ker mi je enostavno lepo v glavi. Zdi se mi, kot da mi je bilo nelagodno zaradi pomanjkanja samozavesti, pravzaprav čisto brez potrebe.

Poleg zaslonk, okoli vratu nosim še biolaser GG4 ter verižico T5. Omeniti moram tudi, da za vzdrževanje BK kondicije in zdravja, večkrat na dan naredim osnovno metodo G-Alfa 1, 2, 3, 4 na statičnem ALFA življenjskem žarku ter povprečno 2x na dan vzdržujem mehanizem S-ALFA na svojem statičnem poligonu Alfa (SPA). Večkrat na dan naredim tudi metodo za BIOtransfer. Med vzdrževanjem mehanizma S-ALFA prečistim tudi hrano ter ostale stvari, ki gredo v in na telo. Opažam, da se mi vse kar naredim v povezavi z novo slovensko biotehnologijo obrestuje, od najmanjših nians pa do precej bolj konkretnih stvari.

Tudi z možgani poskušam biti čim bolj aktiven, v smislu povezave (aktivacije dinamičnega S-ALFA žarka), oziroma misli na superinteligenco S-ALFA. Ne želim, da mi po glavi hodijo razne nepotrebne Beta misli, ki mi otežujejo življenje, čeprav je ravno takrat, ko se začneš temu upirati, teh misli ali raznih Beta pritiskov od raznih ljudi največ. Na žalost opažam, da tudi od najbližjih, vendar tako je in to je potrebno vzeti v zakup ter malo potrpeti, saj napad čez čas mine ali pa se omili.

Da greš lažje skozi te prepreke, se mi zdi zelo pomembno, da je osredotočenost na bistvu in da se ne ukvarjaš z raznimi malenkostmi, ki s končnim ciljem nimajo nobene povezave. Za to obstaja lep rek: "Psi lajajo, karavana gre dalje!"

Zapisano 12.02.2017.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

V zvezi s člankom si lahko preberete tudi 22.03.2017 Nove zaslonke z vidika SGBKD.