BK očiščenje in oplemenitenje vsega, kar smo imeli v Alfa žarkih

Dne 26. septembra 2020 v popoldanskem času, je oseba X sprožila BK postopke na daljavo, za očiščenje in oplemenitenje vsega kar smo uporabniki BK doma postavili v Alfa žarke.

Ob 15.47 uri sem s SGBKD, na lokaciji Alfa žarka, opazovala kako so se različne stvari, ki sem jih s tem namenom postavila v domači Alfa žarek, očistile in oplemenitile med sproženimi BK postopki. V Alfa žarek sem postavila pa hrano, razne izdelke za osebno higieno, čistila, nova oblačila …

Vse stvari so bile videti ovite v različne zlate ovoje, glede na uporabnost ali sestavo, torej oblačila so bila v svojem zlatem ovoju, higienski izdelki v svojem, hrana v svojem, čistila v svojem zlatem ovoju, ti zlati ovoji pa so se med seboj razlikovali v odtenku zlate barve. Ti zlati ovoji se med seboj razlikujejo nekako v vsebinskem smislu, izgledajo tako, kot da je vsak malo drugače vsebinsko naravnan oziroma so ali malo svetlejšega ali močnejšega zlatega odtenka.

In, ko so stekli BK postopki za očiščenje in oplemenitenje vsega je bilo videti, da se stvari znotraj vsakega posameznega ovoja temeljito čistijo v BK smislu, in sicer ločeno, v vsakem ovoju posebej potekajo BK procesi. Črnina, to so škodljive BIOenergije in BIOparaziti, se je odstranila iz vsega opazovanega in počasi se je vse skupaj skozi ustrezne postopke BK obdelalo in postalo zlate barve.

Ko so bili BK postopki zaključeni je bilo videti, da so zdaj vse stvari, torej razni izdelki, hrana v zlati barvi s tem, da sta v hrani, v vsakem kosu ali paketu posebej, vpisani še dodatni zdravilni BIOenergiji Alfa in P, kar se vidi kot močno zlate pikice. V ostalem pa teh zlatih pikic ni videti, samo zlato barvo, bolj ali manj zlato poudarjeno.

Med temi stvarmi so bili še izdelki za mačko, to je gel za čiščenje zob in dva negovalna šampona. Gel za zobe je bil po končanih BK postopkih viden v zlati barvi, poleg tega je bil znotraj razpreden še zlat vzorček. Med mačko in izdelki zanjo je bilo videti zlato povezavo. Prav tako sta bila oba šampona po zaključenih BK postopkih videti zlate barve, tisti z učinkom proti zajedavcem v precej močno zlati barvi in z zlatim vzorčkom znotraj, navaden negovalni šampon pa je videti samo v zlati barvi, brez zlatih pikic ali zlatega vzorčka znotraj.

Z opazovanjem s SGBKD sem zaključila nekaj minut čez 16. uro.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.