Vožnja z avtomobilom, 12.07. in 17.07.2020

12. julij 2020

Ob dopoldanskem vzdrževanju sistema S-ALFA s strani osebe X, sem opazovala vožnjo z avtomobilom, ko je odrasla oseba peljala mladoletne otroke, poleg ostalih tudi mojega, od ene do druge lokacije, štartali so ob 9.58 uri. Vožnja do cilja je trajala približno eno uro.

Skoraj takoj po odhodu sem s SGBKD pogledala, če je slučajno karkoli videti, iz BK vidika, če BK mehanizem tudi pri njih kaj deluje, ko je oseba X ravno vzdrževala sistem S-Alfa in morda v le-tega vključila še nas BK uporabnike ali morda katero našo najbližjo osebo.

V tem primeru je bilo videti eno zlato povezavo, ki je potekala od lokacije – BK poligona osebe X do mene in potem preko mene (ali od mene) oz. Alfa žarka do otroka, ki se je kot sopotnik peljal v avtomobilu. Čeprav jaz takrat nisem nič delala v zvezi z BK, sem šla pa vzdrževati Alfa žarek malo kasneje, ob 10.32 uri, glede na to, da je bilo že videti BK delovanje, sem najprej uporabila metodo SGBKD in to BK dogajanje nekaj časa opazovala.

Kar je bilo že kmalu po njihovem odhodu videti, je bilo to, da je imel otrok okoli BIOsistema močan zlat BK zaščitni ovoj, kot dinamični Alfa žarek, približno osnovnega premera, ostali mladoletni sopotniki takih zlatih-BK zaščitnih ovojev okoli BIOsistemov niso imeli, edino voznik je imel okoli glave ovoj močno zlate barve.

Drugi BK zaščitni ovoj, zelo močan zlat žarek, pa je bil viden okoli celotnega avtomobila, še celo malo širše okoli avtomobila. In ta je res zelo močan, celoten avto je viden znotraj, med avtom in robom zlatega žarka je še nekaj vmesnega prostora. In od tega zlatega ovoja, ki je viden okoli avta, gre še ena zlata povezava do zlatih kupol oz. BK mehanizma, ki je lociran nad poligonom osebe X. Prav tako je videti nad avtomobilom dinamično postavitev BK kupol – mehanizma, s katerim je tudi povezan zlat ovoj, ki je okoli avtomobila in vse skupaj potuje z avtomobilom.

Vmes, med potjo, pa je bila na ta zlat zunanji ovoj, ki je bil viden okoli avtomobila, prisesana črna povezava, ki je delovala poševno navzdol, z občasnimi napadi črnine, v obliki črnih krogel. Ko sem pogledala od kod ta črna povezava prihaja, pa je bilo videti, da od zelo oddaljene lokacije (od avtomobila gre v loku do druge, oddaljene države ...).

 

17. julij 2020

Tega dne so se vračali nazaj domov in tako kot zadnjič, sem tudi tokrat opazovala vožnjo z avtomobilom, z uporabo metode SGBKD.

Nekaj minut čez 12h sem pričela z vzdrževanjem domačega Alfa žarka in postavila še BIOtarčo na najbližjo mladoletno osebo, ki je bila na poti domov, kot sopotnica v osebnem avtomobilu.

Ob 12.40 uri sem naredila pavzo med vzdrževanjem in vmes malo bolje pogledala glede BK dogajanja. Nisem pa imela nobene informacije o tem, da bi oseba X ob tem času karkoli BK delala oz. vzdrževala sistem S-Alfa.

Je bilo pa videti, da od poligona osebe X poteka zlata povezava do opazovanega avtomobila oz. do dinamične postavitve zlatih kupol oz. BK mehanizma, ki je viden nad avtomobilom.

Druga zlata povezava poteka od lokacije osebe X do mene in potem je vidna še ena zlata povezava, ta poteka od mene do otroka, okoli katerega je viden močan zlat ovoj-dinamični Alfa žarek osnovnega premera, nad otrokom pa je videti še postavitev zlatih kupol-BK mehanizma.

Potem pa je videti še kot en del tega zlatega žarka, kateri je toliko razširjen, da je znotraj viden avtomobil, čeprav ne celoten, kot izgleda je čisto sprednji del avta zunaj tega ovoja. Voznik pa je že znotraj tega zlatega žarka.

Videti pa je, kot bi delovala dva BK mehanizma istočasno oz. eden v drugem (kot dvojno BK delovanje) … Ko pomislim na BK delovanje, torej na tisto kar sama delam, je videti bolj šibko BK delovanje, ko pa pomislim na BK delovanje oz. vzdrževanje sistema S-Alfa s strani osebe X, pa je videti zelo močno delovanje in ta zlat ovoj, ki je okoli avtomobila in je povezan z zlato povezavo z lokacijo osebe X je zelo močan (prav jekleno zlat).

Ostali, ki so v avtomobilu nimajo okoli BIOsistemov BK zaščitnih-zlatih ovojev, niti šofer (niti okoli glave, kar je bilo videti zadnjič).

Močan zlat ovoj je viden okoli avtomobila, do le-tega pa iz več-ih koncev prihajajo črne povezave, poševno navzdol, ki pa se ustavljajo na tej zlati BK zaščiti - ovoju. Kakšna krajša črna povezava, ki je vidna, prihaja iz naše države, kakšna pa tudi iz druge države … So pa usmerjene tudi proti vozniku, ampak se vse ustavijo na zlatem BK zaščitnem ovoju in ne morejo naprej.

Ob 12.47 uri je pred avtomobilom vidna zlata pot.

Vmes je bilo še videti, ko sem večkrat uporabila BK metode, to je preklope AP01-AP33 in metodo BIOtransfer, delovanje različnih svetlih barv in še zlate barve … Kar se tiče rezultata moje uporabe BK metod je bilo videti, da je neprimerno bolj šibko, če primerjam z BK delovanjem, ki je videti, ko BK metode uporablja oz. sproži BK postopke oseba X (morda tudi v primerjavi iz katerega drugega opazovanja), kjer je videti zelo močno BK delovanje.

Potem sem pogledala še ob 13.26 uri, ko sem začela počasi zaključevati in nato do konca zaključila s svojim vzdrževanjem in je bilo videti, da se je ta »moj del« pospravil. Še vedno pa je bilo videti BK delovanje, ki je vezano na lokacijo osebe X (BK delovanje, ki je prihajalo s strani osebe X). To BK delovanje je še tako kot prej in deluje še naprej in je še vedno zelo močno. Jaz sem sicer zaključila z vzdrževanjem Alfa žarka že malo predno je otrok prišel domov, ker sem videla, da BK dela tudi oseba X … Je bilo pa to bolj izjemoma, ta predčasni zaključek mojega vzdrževanja. Drugače je smiselno, gledano iz vidika BK zaščite, da kadar uporabljamo BK metode med vožnjo, da to počnemo od začetka in do konca poti, do prihoda na cilj. Kako pri komu vse skupaj deluje, je pa odvisno od marsičesa … Tudi v primeru, da nam pomaga oseba X je prav, da hkrati delamo še sami (od začetka do konca) v skrbi za sebe ali najbližje, če želimo doseči nek BK rezultat in sčasoma še večji napredek na tem področju.

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.