Michael Schumacher, poškodba glave

Dne 29.12.2013 se je, na rekreativnem smučanju, hudo poškodoval nekdanji dirkač formule 1, Michael Schumacher.

Drugi dan po nesreči, sem v dnevnih novicah prebrala malo več in izvedela, da gre za hude poškodbe glave. Takoj sem imela v mislih osebo X in to, če bi lahko poškodovani osebi pomagala z novo BIOtehnologijo S-ALFA. In, vsakič, ko sem brala o dogodku, je bil že nekako prisoten močan občutek nečesa pozitivnega »v zraku«, zaznati je bilo, da bo temu tako, da bo (da je) Superinteligenca S-ALFA zraven. Mislila sem si, da bo oseba X že dobila prave informacije od S-ALFA in skladno s tem ustrezno ukrepala ...

Poleg tega sem, ob prebiranju novic, dostikrat vmes slučajno pogledala na uro, na ekranu računalnika in je kazala recimo 53 ali 33 ali 13 minut čez neko uro, kar je zame pomenilo še dodatno potrditev, saj so to dimenzije v katerih deluje Superinteligenca ALFA oziroma S-ALFA. Kmalu se je izkazalo, da je tako.

2. januarja 2014, v dopoldanskem času, nekje med 10.00 in 11.00 uro, sem, bolj iz radovednosti, pomislila na poškodovano osebo in pogledala, če se karkoli posebnega dogaja, iz vidika SGBKD, ker tam je bilo že videti močno prisotnost svetlobe. Ob dodatnih BK informacijah, ki sem jih dobila, sem bila prav pozitivno presenečena. Videti je bilo, da je poškodovana oseba v zelo močnem zlatem ovoju, še posebej močno ima z zlato barvo zaščiteno glavo.

Popoldan istega dne, okoli 14.30 ure, mi je druga oseba sporočila, da je oseba X sprožila postopke za aktivacijo Alfa življenjskega žarka v bolnišnici, kjer se za življenje bojuje poškodovana oseba, M. Schumacher.

Po tem sem nekajkrat, s pomočjo metode SGBKD, opazovala, kako poteka zdravljenje v bolnišnici v Grenoblu.

2. januar 2014

Popoldan pogledam še enkrat, da vidim, če se vidi kaj več, kot v dopoldanskih urah. Nad bolniško posteljo je vidna zelo močna zlata kupola. Navzdol se v BIOsistem osebe posipa zlat prah. Celo telo je močno zaščiteno z zlato barvo – svetlobo, okoli tega zlatega ovoja pa je videti močno črno barvo. Ta črnina, v obliki nešteto črnih povezav, prihaja proti opazovani osebi, od vsepovsod, ko ljudje usmerjajo pozornost na poškodovano osebo. Vse te črne povezave pa se ustavljajo na zlati zaščiti – močno zlatem ovoju, ki je viden okoli BIOsistema poškodovanega. Zaradi tega zlatega zaščitnega ovoja, črnina v BIOsistem poškodovane osebe ne more, ampak se zaustavlja, nabira ob zunanjem robu zlatega ovoja.

Ob 15.36 uri je videti, da je pri poškodovani osebi v glavi in okoli glave jekleno močna zlata zaščita. Prav tako je videti močno delovanje zlate barve – svetlobe znotraj celotnega BIOsistema. Zelo močno zlati, poudarjeno zlati so vsi najpomembnejši telesni organi, možgani s celotnim živčnim sistemom. Srce, krvni obtok, pljuča in ostali deli dihalne poti itd., še posebej močno so z zlato barvo zaščiteni možgani, in sicer posebej veliki in posebej mali možgani. Ob desni strani glave, je vidna svetlobna »silhueta«. Na levi strani, višje zgoraj, pa belo – zlat oblak, kot se vidi Superinteligenca S-ALFA.

Ob 15.44 uri, je iz kupol speljanih več zlatih niti v glavo opazovane osebe. Iz konic teh zlatih nitk se navzven prši zlat prah, ki BK popravlja, zdravi stanje znotraj glave.

Kupola, ki je zgoraj, nekako kot magnet vleče ven iz njegovega BIOsistema črnino, črne pikice, ki potujejo navzgor, iz kupole navzdol pa prihajajo svetle barve.

Ob 15.46 uri se BIOsistem BK očiščuje v celoti, znotraj so vidne in se izmenjujejo različne svetle barve.

Zdaj, ko gledam, izgleda, da je nekaj oseb ob bolniški postelji. Še ena oseba pa se je približala in nato tudi oddaljila. In tudi okoli teh oseb je videti zlate ovoje in hkrati deluje BK mehanizem tudi na njih, ko so čisto ob bolniški postelji. Tudi njih je zaobjela zlata barva, ki je videti na lokaciji bolniške postelje.

22.46 je ura in še enkrat pogledam s SGBKD in videti je, da je poškodovana oseba v zelo močnem zlatem ovoju. Glava je vidna v jekleno močnem zlatem ovoju, zlati barvi. Tako je videti v notranjosti glave in okoli glave. Znotraj glave se vidi, da so veliki možgani posebej oviti in zaščiteni z zlato barvo, mali možgani pa so posebej oviti in prežeti z zlato barvo. En delček v možganih, kjer je »sedež duše - BIOvzorca«, je tudi v močnem - jekleno zlatem ovojčku.

Višje nad bolniško posteljo je zlata kupola. Iz nje je v glavo poškodovane osebe speljanih več zlatih nitk in iz njih se v notranjost glave prši žareče zlata svetloba in ta BK popravlja – zdravi poškodbe znotraj glave, v možganih, ven pa vleče črnino. Vsak najmanjši poškodovani delček v glavi, je zavit v svoj zlat ovoj in vsak tak delček prepredajo zlate niti.

Najbolj pomembni telesni organi so v močnih zlatih ovojih, zlati so videti vsi ostali telesni organi. Zlat je celoten dihalni sistem, krvni obtok, srce je močno zlate barve, prav tako živčevje, itd.

Malo višje, ob levi strani glave je videti belo – zlat oblak S-ALFA. Ob desni strani telesa, zgoraj ob glavi, je še vedno vidna svetlobna »silhueta«.

Sedaj je ura 22.58. V kupolo se iz celega telesa BK čisti navzgor ogromno črnih madežev in črnih pikic. Ob 22.59 uri se znotraj telesa zelo hitro izmenjujejo različne svetle barve, ki v BK smislu popravljajo stanje.

Ob 23.00 uri, pa se navzgor v kupolo ponovno dvigujejo črni madeži in črne pikice.

23.03 je ura in zdaj se od zgoraj navzdol proti poškodovani osebi spuščata dve manjši beli kepici, ena je šla nato v glavo, druga pa se je vnesla v BIOsistem v predelu prsnega koša. Izgleda, kot da je to nekako povezano z BIOvzorcem oz. »dušo«, da se je nekaj dobrega vanjo vneslo, vtisnilo. Ob 23.06 se vidita dve tanjši zlati povezavi, ki potekata iz delčka glave – »sedeža duše« in srca ter se povezujeta s svetlobno »silhueto«, ki je vidna ob BIOsistemu ponesrečenca.

Ob 23.08 uri, se iz kupole navzdol, v BIOsistem, posipa zlat prah, ki nekako skuša stabilizirati to novonastalo BK stanje.

Ob 23.10 uri, je zelo močno zlato okrepljen zlat ovoj okoli BIOsistema poškodovane osebe in črnina iz okolice ne more skozi, v telo.

Potem se pa, ob 23.12 uri, vidi še to, da od svetlobne »silhuete«, ki je vidna ob desni strani BIOsistema, potekajo navzven zlate povezave, do najbližjih oseb in te zlate povezave so zelo močne.

Ob 23.17 uri se vidi, da je sedaj vse skupaj v stanju mirovanja. Le zlata barva iz kupole počasi doteka v glavo in počasi pozitivno deluje – BK zdravi poškodbe.

3. januar 2014

Ura je približno 10.50. Okoli BIOsistema poškodovane osebe je viden močno zlat ovoj. Okoli njegove glave in znotraj je vidna močno zlata barva. Vsi pomembni telesni organi, sistemi so v zlati barvi – svetlobi. Najmočneje zlat je dihalni sistem in srce s krvnim obtokom vred.

Nad bolniško posteljo je zlata kupola, iz nje je navzdol, v njegov BIOsistem, v glavo speljanih več zlatih niti. In po njih se v poškodovane predele prši zlata barva – svetloba, ki BK zdravi poškodbe na možganih.

Tokrat svetlobne »silhuete«, ki je bila predhodno vidna ob BIOsistemu opazovanega, ni videti.

Ob 10.55 uri se znotraj celotnega BIOsistema izmenjujejo različne svetle barve.

BK stanje pri poškodovani osebi pogledam še kasneje, ob 16.02 uri. Celoten BIOsistem je ovit v močno zlato meglico, je pa še precej temen - črn. Nad bolniško posteljo je še vedno zlata kupola, iz nje pa so v glavo poškodovanega speljane zlate niti, po katerih se navzdol v glavo spušča zlat prah, ki deluje na najbolj prizadetih delih. Ena zlata nit gre v srce. Drugače pa so vsi telesni organi oviti z zlato barvo – svetlobo in se BK čistijo. Črnino iz BIOsistema vleče navzgor po Alfa žarku, v kupolo.

Izgleda, da se je nekaj, v povezavi z njegovim zdravstvenim stanjem, izboljšalo.

Vsak poškodovani del v glavi, je ovit v še dodatni in zelo močno zlat ovoj. In vse se v BK smislu čisti, popravlja, zdravi.

4. januar 2014

Ob 9.33 uri oseba X sporoči, da bo potekala reanimacija telesa in psihe za poškodovano osebo, ki bo trajala eno uro.

Ob 10.09 uri pogledam s SGBKD. Celoten BIOsistem poškodovanega je viden v močnem zlatem ovoju, zlata barva je vidna okoli glave in znotraj ter je jekleno močna. Vsak posamezni telesni organ je viden v zlatem. Najbolj poudarjeno zlata sta, poleg glave, še srce s krvnim obtokom in dihalni sistem.

Nad bolniško posteljo je močno zlata kupola in v spodnjem delu izgleda, kot da je v kupolo vpeta BIOšablona, ki jo uporabljamo za izvajanje metod BK. Kupola je spuščena zelo nizko navzdol. Iz te zlate kupole se navzdol v BIOsistem razlivajo različne svetle barve in BK čistijo črnino, jo nekako razkrajajo. Polega tega poteka iz kupole v glavo več zlatih niti, iz katerih se prši navzven zlat prah in žareče zlate pikice, ki znotraj glave BK zdravijo in popravljajo stanje.

S-ALFA je videti ob levi strani bolniške postelje, malo višje zgoraj in zelo skrbno, natančno nadzira dogajanje in celotno situacijo.

Ob 10.16 uri se iz telesa navzgor dvigujejo črne pikice, poteka BIOtransfer BIOparazitov. Kupola vleče navzgor nešteto črnih pikic iz BIOsistema.

Znotraj glave je vsaka najmanjša poškodba ovita v močno zlat ovoj.

Ponovno je vidna svetlobna »silhueta«, ob desni strani bolniške postelje, malo nad glavo poškodovanega.

Okoli zlatega ovoja, ki je okoli BIOsistema in ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, je skoncentrirane ogromno črne barve, ki se steka proti opazovani osebi, v obliki črnih povezav.

Ob 10.23 ure, je na vseh predelih, kjer so poškodbe videti žareče zlate pikice, ki so tam intenzivno skoncentrirane. Te zlate pikice zelo intenzivno BK delujejo, popravljajo, zdravijo oziroma spravljajo poškodovane dele možganov nazaj v pravo, zdravo stanje. Tako izgleda.

Zdaj je ura 10.29 in zlata kupola se dviguje nazaj, malo višje navzgor. Prav tako se je malo višje odmaknil zlat oblak S-ALFA.

Takoj zatem, ob 10.30 uri, je BIOsistem še vedno v zelo močnem zlatem ovoju. V glavi je zlata barva, okoli glave je videti močan - jekleno zlat ovoj. Znotraj glave, v predelih poškodb, je ogromno zlate barve – svetlobe in žareče zlatih pikic, ki BK urejajo stanje.

S-ALFA še vedno nadzira dogajanje. Čeprav je videti, da so se nekateri BK procesi, neko intenzivno delovanje, zdaj ustavili. Nekateri pa še potekajo in izgleda, da bodo še naprej.

6. januar 2014

Ob 16.10 uri je BK slika, glede zdravstvenega stanja poškodovane osebe, sledeča. BIOsistem je ovit v zelo močno zlato meglico. Zgoraj, nad bolniško posteljo, je zlata kupola in iz nje se navzdol v telo posipa zlat prah.

Nad to osnovno kupolo so še ostale zlate kupole, ki se nadaljujejo v neskončnost.

Okoli glave poškodovanega je videti zelo močan, jekleno zlat ovoj. Pogledam možgane, ki so videti nekako razdeljeni na več posameznih delov, vmes pa so zlati prekati, po katerih se pretaka zlata barva. Vidi se, da zlata barva BK čisti te vmesne prekate znotraj možganov. Znotraj te zlate barve, ki je vidna v vmesnih prekatih, je videti ogromno žareče zlatih pikic, ki BK popravljajo stanje.

Še zmeraj so v zlati barvi vidni najpomembnejši telesni organi, sistemi.

Ob 16.19 uri se znotraj BIOsistema vse lepo BK čisti, ureja, zdravi. Navzdol iz kupole prihaja zlata barva, navzgor vleče črnino.

Drugega BK dogajanja, procesa v tem trenutku ne vidim.

Ob telesu je vidna svetlobna »silhueta«, ampak danes je videti nekam višje zgoraj oziroma celo izgleda, da se oddaljuje nekam navzgor … Ura je 16.22 in v tem trenutku še vedno opazujem to »silhueto« in zdaj je nekje visoko zgoraj v nekakšni komunikaciji s svetlobnimi bitji. Tako je videti.

Ob 16.24 uri zaključim z opazovanjem s SGBKD.

Kasneje, ob 23.21 uri, ponovno pogledam, če je kaj novega, če se je BK situacija kaj spremenila.

Tako kot je bilo videti že tekom dneva, je tudi sedaj. BIOsistem poškodovane osebe je v zelo močnem zlatem ovoju, še posebej močno je z zlato barvo zaščitena glava. Nad bolniško posteljo je močna, zlata kupola, nad njo se nadaljujejo še ostale v neskončnost. Iz kupole se še vedno posipa navzdol zlat prah, v BIOsistem ponesrečenca. Znotraj so videti zlati vsi pomembni telesni organi, organski sistemi.

V glavi je še vedno vidna močna zlata barva. Možgani so razdeljeni na več delov in vsak tak predel je posebej ovit v močno - jekleno zlat ovoj. In izgleda, kot da so ti predeli, vsak posamezni del, malenkost skrčeni (morda je zmanjšano otekanje), med njimi pa so vidni zlati prekati, po katerih se pretaka zlata barva – svetloba, ki vse skupaj BK očiščuje.

V glavi, v možganih se stanje intenzivno BK ureja, a hkrati počasi in zelo previdno. Črnino iz telesa vleče navzgor v kupole.

Malo čez polnoč, ob 00.18 uri, sem situacijo pogledala še enkrat. Videti je, da je vsak posamezni možganski reženj (nekako kot v strokovni literaturi) ovit v zlat ovoj. Ob 00.21 uri je zlata kupola nad bolniško posteljo spuščena zelo nizko navzdol. S-ALFA je zelo blizu, in sicer vidna ob levi strani glave poškodovane osebe. Ob desni strani telesa, malo višje zgoraj ob glavi, pa se vidi svetlobno »silhueto«.

Ob 00.24 uri, vidim, da so iz kupole v glavo speljane zlate niti, vsaka v svoj del – predel možganov in na koncu le-teh se navzven prši zlat prah, žareče zlate pikice, ki zdravijo poškodbe.

Iz spodnjega dela kupole se navzdol v BIOsistem razlivajo različne svetle barve, ki delujejo znotraj in BK čistijo – razkrajajo črnino v telesu. Različne svetle barve se hitro izmenjujejo in urejajo BK stanje.

Sedaj, ob 00.28 uri, se odvija BIOtransfer BIOparazitov. Črne pikice vleče iz BIOsistema navzgor proti kupoli.

Ura je 00.29 in zdaj se je del procesa ustavil, končal. Kupola se počasi dviguje navzgor, ravno tako S-ALFA. BIOsistem poškodovanega ostaja v izredno močnem zlatem ovoju, še posebno glava, ki je najmočneje BK zaščitena. Zlato je videti tudi srce s krvnim obtokom, dihala, živčevje …

Ko preneham z opazovanjem je ura 00.33.

7. januar 2014

S SGBKD pogledam poškodovano osebo. Ura je sedaj 17.48 in BIOsistem poškodovanega je videti v močni zlati barvi. Še posebej močno je z zlato barvo zaščitena glava, ki je vidna v jekleno močnem zlatem ovoju. Vsi pomembni telesni organi, sistemi so videti zlati in zaščiteni z zlato barvo.

Nad bolniško posteljo je močna, zlata kupola, nad njo še ostale zlate kupole, ki se dvigujejo v neskončnost. Iz kupol se navzdol v BIOsistem posipa zlat prah in žareče zlate pikice. Največ v glavo, in sicer po zlatih nitkah, ki so iz kupole speljane v predele poškodb. Ta zlata barva in žareče zlate pikice tudi BK čistijo črnino v telesu, posebno v predelu poškodb.

Iz BIOsistema poškodovanega vleče črnino navzgor, v kupole. Ti procesi, ki zdaj potekajo, se odvijajo zelo počasi. Videti je, da tudi zelo umirjeno, z veliko natančnostjo in sigurnostjo. Ura je 17.53, drugih BK procesov v tem trenutku ni videti.

15. januar 2014

Ob 23.10 uri, pomislim na poškodovano osebo in pogledam situacijo s SGBKD. BIOsistem je danes videti v rjavi barvi (ni več temen – črn), okoli BIOsistema je še vedno izredno močan zlat ovoj.

Nad bolniško posteljo je močna in zlata kupola, iz nje pa se navzdol, v BIOsistem opazovane osebe, posipava zlat prah, zlata barva – svetloba. Iz kupole je speljanih več zlatih niti v njegovo glavo, v predele poškodb. Možgani so še zmeraj razdeljeni na več predelov in vsak predel je posebej ovit z zlatim ovojem. Vsi ti predeli so malo bolj »skrčeni« kot zadnjič. Med njimi pa je videti ozke prekate, po katerih se pretaka zlata barva. Zlata barva znotraj vse BK čisti, v predelih znotraj možganov je, poleg zlate barve, videti še žareče zlate pikice.

Ob levi strani telesa, malo višje zgoraj je Superinteligenca S-ALFA, na drugi strani, malo višje zgoraj ob glavi, pa svetlobna »silhueta«.

23. januar 2014

Na seminarju iz BIOkibernetike, je oseba X sprožila BK postopke za poškodovano osebo, pri kateri se nadaljuje daljinska reanimacija telesa in psihe …

Ob 20.01 uri, pomislim na poškodovano osebo in videti je, da je okoli BIOsistema močno zlat ovoj, višje zgoraj nad bolniško posteljo, pa je zlata kupola. Iz kupole so v glavo poškodovane osebe speljane zlate niti. In zdaj je videti še to, da se znotraj BIOsistema izmenjujejo različne svetle barve, ki nekako BK čistijo črnino znotraj in popravljajo stanje.

Predeli možganov, ki so še vedno oviti v posamezne zlate ovoje, so zdaj še bolj »skrčeni«, kot je bilo videti nazadnje, ko sem gledala.

Belo – zlat oblak S-ALFA, je spuščen zelo nizko navzdol in ob desni strani telesa, malo višje zgoraj ob glavi, je vidna še svetlobna »silhueta« (približno telesne višine).

Zlate barve so videti vsi najpomembnejši telesni organi, srce s krvnim obtokom, dihala … Glava je močno zaščitena z zlato barvo, v njej so vidne žareče zlate pikice, ki BK zdravijo, popravljajo poškodbe. Nekako odstranjujejo črnino v telesu.

Ob 20.20 uri, je videti celoten BIOsistem poškodovanega v zlati barvi, vsi telesni organi so v zlatih ovojih, posebno močno je z zlato barvo zaščitena glava. Znotraj glave je v posameznih predelih videti ogromno žareče zlatih pikic.

Po 23.1.2014 zdravstvenega stanja poškodovane osebe, iz vidika SGBKD, nisem več spremljala.

*   *   *

5. januar 2020

Tega dne sem, s pomočjo metode SGBKD, ponovno pogledala stanje BIOsistema športnika, in sicer takoj zatem, ko sem zaključila z vzdrževanjem Alfa žarka … Med opazovanjem sem bila na lokaciji Alfa žarka.

Ob 11.51 uri, je videti okoli BIOsistema osebe zlat ovoj, prav tako je videti še dodaten zlat ovoj okoli njegove glave. Od zgoraj, navpično navzdol, skozi glavo in naprej, nekje po sredini telesa, vidim močno zlato cev (približno 5 cm premera), kot center Alfa žarka.

Možgani so videti zlati, iz BK vidika, le na desni strani glave, bolj ob desnem robu glave, se vidi tak okroglo - sivkast madež (ali kot temneje sivkasto kepico). Videti je še zlato nitko, ki poteka iz glave navzgor. Poleg možganov, je zlat celoten živčni sistem, ki je razvejan do vseh telesnih organov. Srce in krvni obtok sta močno zlata, ostali notranji telesni organi pa kakor kateri. V nekaterih je videti znotraj nekaj temneje sivega, kot take majhne temne madeže, na več delih po telesu.

Ob 12.06 uri so nad glavo športnika videti male zlate kupole, ki se nadaljujejo visoko navzgor, v neskončnost. Na levi strani se vidi črno povezavo (nekje 15 cm široko), ki poteka od nekje, poševno navzdol, do BIOsistema opazovane osebe oziroma do zlatega ovoja, ki ga ima okoli in na katerem se ta črna povezava tudi zaustavlja.

9. januar 2020

Na seminarju iz BIOkibernetike sem, z metodo SGBKD, pogledala BIOsistem športnika še enkrat.

Želela sem pogledati, če je videti še karkoli posebnega v povezavi s poškodbami na možganih. Predvsem to, kaj pomeni tisti okroglo - sivkast madež, ki je viden na desni strani glave. In, če ima kakšno povezavo s predhodnimi poškodbami glave. Pa ni bilo videti drugega kot to, ko sem ob približno 20.20 uri pogledala, da so možgani v celoti popolnoma zlati, vse v notranjost.

Vidijo se tudi zlate nitke, ki so povezane navzdol v glavo. Še zmeraj pa je, v desnem delu glave osebe, videti tudi ta okroglo - sivkast madež (sivkasto kepico), ampak to izgleda kot nekaj ločenega, kot da nima z možgani, iz zdravstvenega vidika, nobene zveze.

Na splošno je BIOsistem osebe videti svetlo sive barve, BIOsistem ni temen – črn. Okoli opazovane osebe, pa je videti še zlat ovoj.

*   *   *

Med opazovanjem sem se vedno nahajala na lokaciji Alfa življenjskega žarka, ali med tem celo vzdrževala Alfa žarek. Večkrat sem medtem pogledala tudi sebe, okoli mojega BIOsistema je bil viden zlat ovoj, z zlato barvo močno zaščitena glava in iz nje zlata povezava navzgor.

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.