Operativni poseg

Oba spodaj opisana dogodka sta se zgodila že precej let nazaj, prvi leta 2011, drugi 2012. Oseba X je sprožila postopke za daljinsko BK (BioKibernetsko) reanimacijo telesa in psihe poškodovane osebe in tudi BK postopke med operacijama. V obeh primerih sem opazovala s pomočjo metode SGBKD.

V prvem primeru je šlo za operacijo noge zaradi poškodbe.

Starejša oseba je bila po tistem, ko se je zgodil nesrečni dogodek, vključena v BK daljinsko reanimacijo telesa in psihe. Z vidika SGBKD je bilo videti, da je oseba ovita v zlat ovoj, zlato meglico. V zlati barvi je cela noga na kateri je poškodba in v predelu poškodbe je viden še dodaten, ojačan zlat ovoj. Zlata svetloba je vidna v hrbtenici, glavi, zlat je krvni obtok… Črnina se čisti skozi BK mehanizem, ki se odvija. Od poškodovane osebe gredo povezave do nekih oseb.

Ko so poškodovano osebo odpeljali z rešilcem, je bila še vedno v zlatem ovoju, prav tako tudi vozilo. Dinamični Alfa žarek in BK mehanizem sta se prenesla skupaj z osebo naprej.

Oseba je kasneje povedala, da je sploh ni tako zelo bolelo, ko je čakala na prevoz v bolnišnico (je pa trajalo kar nekaj časa).

Tudi med operacijo je poškodovana noga popolnoma zlata, v predelu poškodbe je še dodaten in močno zlat ovoj. Močna zlata svetloba je vidna po hrbtenici, v glavi, zlat je celoten krvni obtok, živčni sistem in vsi najpomembnejši telesni organi. Oseba je ovita v zlat ovoj, v zlato meglico, zgoraj je veliko zlatih kupol, iz katerih se počasi spušča navzdol zlata meglica nad operirano osebo. Na lokaciji je videti zlat žarek in od visoko zgoraj se je navzdol spustila večja kupola, ki deluje ločeno od ostalih 33-ih, ki so vidne nad njo. Iz te osnovne kupole se navzdol umirjeno spuščajo svetle barve in BK pozitivno delujejo na BIOsistem operirane osebe. To BK čiščenje je zelo močno, barve, ki se izmenjujejo v telesu delujejo zelo intenzivno. Določena barva »vstopi« v telo in ga zapolni do zadnjega kotička, nato jo zamenja druga in spet naslednja, in tako naprej. Iz kupole se je pojavilo več ožjih navpičnih stebričkov, ki so se hitro vrteli in vlekli črnino navzgor.

V času med operacijo se je od zgoraj pojavila še zlata cev, ozek zlat steber (približno 5 - 10 cm premera), ki se je spustil navpično navzdol in se nekako zasidral v tla in tam ostal. Okrog tega stebra se je razširil zlat žarek z običajnim premerom, nato se je razširil na več metrov in deloval kot zaščita okoli oseb (-e).

Kirurg ima med operacijo zlate roke vse do zapestja in še malo čez in ta zlata barva deluje kot zaščita.

Potem sem še posebej preverila predel poškodbe in kaže, da so kosti popolnoma lepo naravnane skupaj, natančno tako kot morajo biti, prav lepo se to vidi.

V drugem primeru sem pogledala dogajanje med operacijo kolka.

Na lokaciji, kjer poteka operacija, je videti širšo in močno zlato svetlobo, zlat žarek, ki vse zaobjema. Operirana oseba je v močnem in gosto zlatem ovoju, poudarjeno zlati so najpomembnejši telesni organi. Področje kolka je izredno močno zlato, sam kolk pa je žareče zlat.

Prav tako je v zlatih ovojih videti zdravstveno osebje, močno imajo z zlato barvo zaščitene glave in vidne so še zlate povezave navzgor v kupole, ki so višje zgoraj. Z zlato barvo imajo močno zaščitene roke.

BK očiščeni in oplemeniteni so tudi kirurška miza, ki je videti v zlati barvi ter vsi ostali kirurški pripomočki, ki so prav tako videti zlati.

Med operacijo deluje mehanizem BK, izmenjujejo se različne svetle barve, črne madeže in črne pikice pa vleče navzgor v kupole, ki so vidne zgoraj in se nadaljujejo v neskončnost.

* * *

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.