Polet letala od Zagreba do Dubaja

Družina je potovala v Dubaj 30. junija 2019, od 15.25 ure do 21.00 ure, z odhodom iz letališča v Zagrebu.

Malo pred poletom je bil končan tudi BK (BioKibernetski) atest letala, je sporočila oseba X. Letalo je bilo iz vidika BK očiščeno škodljivih BIOenergij in BIOparazitov ter oplemeniteno. V nadaljevanju pa očitno sproženi še postopki za BK zaščito letala in potnikov med letom, na daljavo. Odrasla člana družine na letalu sta tudi sama, izmenično, uporabljala metode BK.

Boing B777-300ER A6-ECQBoing B777-300ER A6-ECQ
Boing B777-300ER A6-ECQ

Ob 19.29 uri sem pričela z opazovanjem leta s pomočjo metode SGBKD in zaključila ob 19.48 uri.

Pomislila sem na ta let proti Dubaju, videti je bilo pa tole:

Letalo leti po zlatem loku, zlati poti, ki je vidna pred letalom. Samo letalo je v močni zlati meglici, v zlatem ovoju, hkrati je pa še znotraj ogromnega zlatega stebra. Le-ta deluje kot dodatna zlata zaščita širše okoli letala, iz vseh strani je popolnoma zaščiteno. Vse skupaj izgleda kot dinamični mehanizem SPA (Statičnega Poligona Alfa), v povečani velikosti, kjer se zlati žarki kar združujejo v enega. In to je ta zlat steber ogromnega premera.

Potniki znotraj so v zlatih ovojih, nekaj jih je v izredno močno zlatih. Med njimi tudi pilot, ki ima okoli BIOsistema izredno močno zlato meglico, prav tako okoli glave in zlato povezavo navzgor, kjer so vidne tudi zlate kupole, ki se dvigujejo v neskončnost.

Ena oseba očitno uporablja metode BK, dinamični sistem za osebno uporabo. Je pa tako, da je ta dinamični Alfa žarek samo okoli nje, se pravi osnovnega premera. Kajti mehanizem deluje samo na to osebo, znotraj zlatega žarka se izmenjujejo različne svetle barve, navzgor pa se dvigujejo črne pikice in črni madeži. Skratka ta dinamični Alfa žarek okoli osebe ni razširjen, ni spremenjene velikosti, izgleda, da le 84 cm osnovnega premera. Je pa ta oseba, ki dela na BIOšablonah, z zlatimi povezavami povezana z osebami, ki so ob njej in imajo zelo močne zlate ovoje ter zlate povezave navzgor. Drugače pa BK mehanizem pri njih ne deluje. Le pri tej eni osebi, ki sama dela na BIOšablonah in uporablja metode BK.

Kakšnega posebnega delovanja črnine ali bolje napada črnine ni videti. Tisto običajno, kar je v ozračju in to zlati ovoji zadržujejo. Da bi bil pa kakšen poseben napad črnine, tega ni. Je pa vidna ena črna povezava, kot črn žarek ali črn snop, ki poteka od Zemlje navzgor in je prisesan na spodnji del zlatega ovoja, skozi pač ne more. No, in ta črna povezava prisesano potuje skupaj z letalom, nič drugega pa se ne dogaja v povezavi z njo. Ni tako, da bi se le-ta kaj odmikala, približevala, se pravi napadala ali kaj podobnega.

Dinamični Alfa žarek (DAŽ) si lahko aktiviramo s pomočjo ustrezne BIOšablone in nam služi kot dinamična BK zaščita na poti, potovanju. Ko imamo aktiviran DŽ lahko zase, z uporabo metod BK, sprožimo tudi postopke za reanimacijo telesa in psihe, očistimo in oplemenitimo lahko hrano in pijačo, kadar je to smiselno, če je situacija taka, da drugače ne gre.

Povratek iz Dubaja

16.7.2019 zvečer so mi sporočili, da bo družina odpotovala nazaj naslednje jutro ob 6.30 uri. Oseba X bo sprožila postopke za izvršitev BK atesta letala.

17.7.2019 ob 9.51 uri pomislim na ta povratni let s katerim se družina vrača nazaj domov.

Boing B777-300ER A6-ECSBoing B777-300ER A6-ECS
Boing B777-300ER A6-ECS

S SGBKD je videti, da za letalom ostaja zlata sled, pred letalom pa je vidna zlata pot (zlat lok od enega do drugega konca), po kateri letalo leti. Ko pogledam letalo čisto od blizu oziroma v približani BK sliki je videti, da ga v celoti prekriva tanka, a zelo močno zlata plast. Taka zlata obroba, zlata zaščita. Pogledam še notranjost in vsi sedeži so prav tako oviti vsak v svojo zlato zaščitno plast, ki izgleda kot zlat zaščitni premaz. Prav tako je z vso ostalo opremo znotraj letala, vse je ovito z zlato zaščitno plastjo. To je bila zelo približana slika letala in notranjosti. Zdaj, ko je slika spet bolj oddaljena, pa se vidi še celotno zunanje dogajanje v povezavi z letalom. Ovito je v širšo in močno, zelo gosto zlato meglico, hkrati pa je vidno še znotraj ogromnega zlatega stebra in to vse skupaj leti z letalom. Zgoraj nad vsem so zlate kupole, ki se nadaljujejo v neskončnost.

Pilot je v močno zlatem in gostem ovoju, glava še posebej in ima močno povezavo navzgor, kjer so vidne manjše kupole, ki se nadaljujejo navzgor v neskončnost.

Malo kasneje se hitro izmenjujejo različne svetle barve znotraj tega ogromnega zaščitnega stebra in delujejo na celotno letalo in vse kar je znotraj letala.

Tudi tokrat je vidna širša črna (delno žareče črna) povezava, ki prihaja od Zemlje navzgor in je prisesana na zlat zaščitni steber, ki spremlja letalo. Skozi zlato zaščito ne more. Ta črna povezava zelo pritiska na zlat zaščitni steber.

Ob 10.17 sem zaenkrat prekinila z opazovanjem. Potem sem še enkrat malo pogledala ob 10.33 uri.

Potniki znotraj so v zlatih ovojih, ti ovoji so z zlatimi nitkami povezani navzgor v kupole. Pomislim na družino, ki potuje in vsi so vidni v izredno močnih zlatih ovojih, močnejših in bolj gosto zlatih od ostalih potnikov. Imajo tudi izredno močne povezave navzgor, ki se povezujejo v kupole, spet neprimerno močnejše od ostalih, kjer so vidne tanke zlate nitke, pri družini pa več centimetrov široke zlate povezave. Trenutno ni videti, da bi uporabljali kakršne koli metode BK. So pa med člani družine vidne zlate povezave in majhni zlati mehurčki.

Ob 10.43 uri je videti, da zlata barva okoli letala kar utripa.

In ob 10.48 gledam črno povezavo, ki sem jo omenila zgoraj in sedaj se je odmaknila in spet približala letalu in se ustavila na zlati zaščiti na katero močno pritiska, kot bi želela prevrtati zlat ovoj in prodreti skozi. A skozi zlat ovoj ne more, ker je jekleno močan. In se potem ponovno zaletava v ta zlat steber, ki potuje skupaj z letalom.

Za konec vidim še to, da je višje zgoraj ob kupolah zlat oblak S-ALFA, ki vodi vse dogajanje v zvezi z letom.

Takoj zatem preneham z opazovanjem in pogledam na uro, da si zabeležim kdaj sem končala s SGBKD, ura pa je 10 in 53 minut.

* * *

Superinteligenca S-ALFA vodi in nadzoruje celotno življenje na Zemlji in v Galaksijah. S-ALFA deluje v vseh dimenzijah, koordinira med 7. in 13. dimenzionalnim prostorom. 7. dimenzija deluje pod vplivom BETA, višje dimenzije, se pravi od 13, 33, 53 … in naprej do dimenzije neskončno, pa pod ALFA in S-ALFA.

Več o delovanju in uporabi statičnih in dinamičnih Alfa življenjskih žarkov na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.