BIOtransfer za žrtve napadov v Šrilanki

Eksplozije so bile dne 21. 4. 2019 v katoliških cerkvah in hotelih, območja napadov so bila Kolombo, Negombo in Batikaloa.

Zemljevid napadov v Šrilanki

Vir: rtvslo.si

Želeli smo, da bi se za vse žrtve napadov izvršil BIOtransfer. 22. aprila 2019 ob 13h, je oseba X sporočila, da vse naenkrat ne gre, da bi šlo verjetno po delih, da bo poskusila ter dodala, da mora biti narejeno tako, da se da pogledati kaj je nastalo.

Istega dne popoldan sem ob 14.35 pričela z vzdrževanjem domačega Alfa žarka in ob 15.17 uri sem s SGBKD pogledala, če se že kaj vidnega dogaja, in se je. Sproženi so bili ustrezni postopki in izvršil se je BIOtransfer za vse žrtve napadov.

Na območjih v Šrilanki, kjer so se zgodili napadi je videti zlato mrežo, ki je locirana višje zgoraj. Ta zlata mreža je povezana z lociranjem točk, na katerih so vidni zlati stebri, ki potekajo navzdol in neskončno navzgor. Videti je, da so na teh območjih aktivirani Alfa žarki spremenjene velikosti, vsak Alfa žarek je razširjen, izjemno širokega premera. Tako, da se vsak razteza čez širše območje. Nad zlato mrežo oziroma aktiviranimi Alfa žarki so vidne osem kotne kupole, ki potekajo navzgor v neskončnost in višje zgoraj je viden zlat oblak S-ALFA, ki bdi nad dogajanjem.

Videti je, da se je izvršil BIOtransfer. Ko pomislim na vse žrtve napadov se višje zgoraj vidijo zlate kepice. Od njih pa potekajo zlate povezave navzdol, do oseb, ki mislijo na pokojne. Te zlate nitke gredo tudi na več koncev sveta, ko ljudje misli usmerjajo na dogodke in vse kar je povezano z njimi.

Sedaj se vidi, da je celotna Šrilanka prekrita, prežeta z zlato barvo, ob 15.46 je videti, da je Šrilanka znotraj močno zlatega stebra gromozanskega premera. Nad le-tem je še dodatna zlata kupola in nad njo ostale zlate kupole, ki se nadaljujejo v neskončnost. Videti je torej še dodaten mehanizem, ki poteka ločeno. Odvijata se torej dva procesa hkrati, eno je tisto, kar se dogaja znotraj Alfa žarkov na lokacijah, drugi pa deluje na celotno Šrilanko, ki je znotraj gromozanskega zlatega stebra. Ta drugi delujoči mehanizem je tudi močnejši in je nad tistim, kar se dogaja na prizadetih lokacijah znotraj Alfa žarkov. Ta gromozanski zlat steber tudi zaustavlja vso črnino, nešteto črnih povezav, ki prihajajo do tja iz vseh koncev sveta, ko ljudje na različne načine usmerjajo pozornost na tamkajšnje dogodke. Gre za prenos škodljivih BIOenergij in BIOparazitov oziroma bi šlo, v kolikor ne bi bilo okoli Šrilanke zunanjega zaščitnega ovoja. Celotno območje Šrilanke se očiščuje v BK (BioKibernetskem) smislu. Trenutno so vsi BIOsistemi v zlatih ovojih, še posebej je videti večje število jajčastih zlatih ovojev v vodoravnem položaju, očitno so to tudi ranjeni v napadih, ki ležijo v bolnišnicah. Navzgor proti kupolam se dviguje črnina, črni madeži in črne pikice. Hkrati pa vmes delujejo različne svetle barve, ki se hitro izmenjujejo in pozitivno učinkujejo na vse BIOsisteme (poteka daljinska reanimacija telesa in psihe) in okolje.

Danes dopoldan, 24. 4. 2019, nekaj do 10h sem pričela z vzdrževanjem Alfa žarka in še malo pogledala. Na eni lokaciji, kjer je bil skupinski pokop žrtev je višje zgoraj videti zlate kepice, ki so z zlatimi nitkami povezane navzdol, vsaka s svojo krsto oziroma posmrtnimi ostanki. Od teh zlatih kepic pa potekajo še zlate povezave, zlati trakovi do bližnjih oseb, ki mislijo na pokojne, tako izgleda.

Pomislim še na poškodovane in še zmeraj so videti v močnih zlatih ovojih, v bistvu tudi vsak v svojem zlatem stebru, očitno gre pri njih za delovanje dinamičnih Alfa žarkov. Znotraj vsakega posameznega BIOsistema je videti, da delujejo v vseh organih majhne barvne spirale, ki pozitivno vplivajo tudi na ostale telesne funkcije. Iz BIOsistemov se odstranjujejo in navzgor po zlatih stebrih dvigujejo črni madeži in črne pikice.

Celotna Šrilanka je še vedno vidna znotraj močno zlatega stebra, nad tem je višje zgoraj osnovna zlata kupola, nad njo ostale do neskončnosti. Ta mehanizem je izjemno močan, ima pod kontrolo vse, kar se v BK smislu tam dogaja, tudi Alfa žarke na prizadetih območjih, skozi katere se je izvršil BIOtransfer za vse žrtve.

V BK smislu se očiščujejo BIOsistemi, ki so vidni v svetlo zlatih ovojih ter okolje. Navzgor proti kupolam vleče večje in manjše črne madeže in črne pikice. Ta gromozanski zlat žarek, znotraj katerega je videti Šrilanka, še vedno zaustavlja vso črnino, ki prihaja od zunanjega sveta.

Naknadno sem pogledala še situacijo v zvezi z napadi v Christchurchu na Novi Zelandiji, po tistem, ko se je delalo za Šrilanko. Že takoj sem pomislila, da bi lahko kaj naredili še tam, ko so mediji poročali o tem, da so po vsej verjetnosti napadi povezani. Takrat sem na hitro pomislila in prva informativna BK informacija je bila, da gre od Šrilanke zlata povezava do prizadetih lokacij na Novi Zelandiji, kjer je prišlo do napadov že nekaj časa nazaj. S strani osebe X so bili tudi tam sproženi postopki za BIOtransfer za žrtve napadov, in tudi tam deluje mehanizem BK, kot na Šrilanki, vidi se zlata barva, delovanje S-ALFA ter skupina zlatih kepic zgoraj.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.