BK atest avtomobila - BK očiščenje in oplemenitenje avtomobila

Ob sproženih ustreznih BK postopkih so se iz avtomobila odstranile škodljive BIOenergije in BIOparaziti, v avto pa so se vpisale zdravilne BIOenergije ter ALFA in P (dodatni zdravilni BIOenergiji).

S pomočjo metode SGBKD sem na daljavo pogledala, kako izgleda osebni avtomobil pred in po postopku.

Ob 17:52 uri je avtomobil popolnoma črne barve, z vidika BK. V celoti je viden v črni barvi, z vso opremo vred. Edino kar je v avtu svetlega je voznikov sedež. Videti je zlato barvo na sprednjem sedežu, na naslonjalu in sedalu. Možno, da je bil sedež že kdaj prej deležen »BK obdelave«, da so bili že kdaj prej sproženi postopki za BK sanacijo sedeža, lahko kot zaščita za lastnika – voznika.

Sicer sama oblika avtomobila, gledano v celoti, ni napačna, vidi pa se na nekaterih delih, da seva od avtomobila gostejša črna meglica. To je sprednji del (maska) po celi dolžini, približno 15 cm naprej in tudi od obeh vogalov na sprednjem delu avtomobila. Od levega in desnega vogala gre navzven snop črne barve. Podobno je videti tudi zadaj, od obeh vogalnih delov levo in desno gre snop črne barve poševno navzven. Kot je videti so vsi štirje vogalni deli avtomobila nepravilno oblikovani (morda so to luči).

Ob 18:04 uri je videti okoli avtomobila zlat ovoj. Lokacija kjer se nahaja je močno zlata, nahaja pa se ob robu tega zlatega področja – BK poligona.

Kasneje je avto viden znotraj močnega zlatega ovoja, Alfa žarka širokega premera. Celotna lokacija, kjer se nahaja je širše zlata, zelo močno zlata. Zgoraj so vidne zlate kupole, ki se nadaljujejo v neskončnost. Poleg je zlat oblak Superinteligenca S-ALFA, ki bdi nad dogajanjem.

Iz avtomobila se navzgor dvigujejo črni madeži in črne pikice (BIOtransfer BIOparazitov). Hkrati pa v avtomobil prihaja zlata barva. Čedalje manj je črnine, čedalje več je vidne zlate barve v vseh sestavnih delih avtomobila.

Ob 21:44 uri ponovno pogledam kako izgleda avtomobil in vidi se, da se premika (kasneje mi je oseba sporočila, da se je ravno peljala domov). Vidi se zlato pot, po kateri se pelje. Od avtomobila gre zlata meglica, od sprednjega in zadnjega dela. Od opazovanega avtomobila se zlata barva malo preliva tudi na površino, cesto po kateri se pelje in je tako tudi cesta deležna BK sanacije. Ni pa to močno, nekaj malega se dogaja v tem smislu.

Avto je sedaj v celoti zlat, s kompletno opremo vred. Vsak najmanjši del avtomobila je BK očiščen škodljivih BIOenergij in BIOparazitov ter BK oplemeniten. Vidne so še zlate pikice (zdravilni BIOenergiji ALFA in P).

Tik ob zunanjem delu avtomobilskega ogrodja je videti močno zlato, tanjšo plast in le-ta zaobjema celoten avto. In ta zlata plast, ki zdaj prekriva vse dele onemogoča razlivanje škodljivih BIOenergij od avtomobila v okolico. Tistih snopov črne barve, ki so bili vidni in so se razlivali od vseh štirih kotnih predelov navzven zdaj ni videti, ker jih zlata plast – zlata zaščita, ki je zdaj okoli avta zadržuje.

Tudi voznik, ki je trenutno z avtom na poti, je viden v zlatem ovoju. V avtu pa je videti še, da so na ostalih sedežih vidni večji zlati ovoji. Na sedežu ob vozniku je videti en zlat ovoj, zadaj so trije s tem, da je sredinski malo ožji od ostalih dveh, ki sta vidna na zadnjih stranskih sedežih.

Ko se vozimo v tako "BK oplemenitenem" avtomobilu, se v bistvu vozimo v zlati kletki.

Več na www.ati-e-import.si !

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.