Vožnja z avtobusom Dunaj – Ljubljana

3. maj 2017

S pomočjo metode SGBKD, sem pogledala bližnjo osebo, ki se je z avtobusom vozila iz Dunaja nazaj v Ljubljano.

Medtem, ko sem vzdrževala domači Alfa žarek z osem-kotnimi piramidami in z ustreznimi BK metodami, sem pogledala tole vožnjo z avtobusom, ko se je bližnja oseba vračala domov. Na začetku vzdrževanja sem bližnjo osebo tudi sama vključila v BK mehanizem oziroma na njo postavila BIOtarčo. Pomagala je pa še oseba X.

Vmes sem preklopila na pavzo in pogledala dogajanje s SGBKD, nato pa z vzdrževanjem nadaljevala ter vse skupaj večkrat ponovila in z vsem zaključila nekje po 22.00 uri.

Ob 19.38 uri sem pogledala bližnjo osebo, ki se z večjo skupino z avtobusom vozi v smeri proti Ljubljani in videti je v BK zaščitnem ovoju, ki je močno zlat in z zlatim ovojem ima še posebej zaščiteno glavo. Iz glave je videti zlato povezavo navzgor do zlate kupole, ki je vidna nad avtobusom. Malo višje zgoraj, nad kupolo, pa je zlat oblak S-ALFA, ki bdi nad BK dogajanjem.

Vsi ostali (mladoletni) potniki v avtobusu so v zlatih ovojih. Voznik avtobusa je še posebej v zelo močnem zlatem ovoju, najbolj močno pa je zlatim ovojem zaščitena njegova glava. Iz nje poteka močna zlata povezava v zgornjo kupolo, ki spremlja avtobus na poti.

Celoten avtobus je v močnem zlatem ovoju, videti je v zlatem z vsemi njegovimi sestavnimi deli vred. Po vseh delih avtobusa se je ustvarila taka zlata zaščita. Najbolj močno zlate barve, prav jekleno zlat, pa je rezervoar za gorivo.

Ko sem pomislila še na izpušne pline, je ta izpuh iz avtobusa videti zlat, kot zlata meglica.

Pred avtobusom je videti izrisano zlato pot, za avtobusom pa krajšo zlato sled.

Podobno se je dogajalo tudi ob predhodni vožnji, v obratno smer.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.