Evrovizija za otroke 2014, Malta

Otroško glasbeno tekmovanje, ki je potekalo 15. novembra 2014, na Malti, sem gledala tudi iz vidika SGBKD. Pogledala sem nastope vseh sodelujočih, vseh 16 nastopov.

V času tekmovanja je oder videti močno zlat in obdan z zlato balonsko zaščito, od zgoraj pa se navzdol spuščajo, padajo zlate zvezdice. Od zlate balonske zaščite gre zlat steber navzgor v kupole, ki so nad prizoriščem dogodka. Visoko zgoraj je viden zlat oblak S-ALFA, ki bdi nad dogajanjem.

Vsi nastopajoči imajo med nastopom okoli BIOsistemov vidne zlate ovoje. Otroci so močno zaščiteni v BK (BioKibernetskem) pogledu, okoli BIOsistemov imajo močno zlate ovoje. Močna zlata zaščita, zlata barva je vidna okoli glave vsakega nastopajočega ter pri vsakem še zlata povezava navzgor v kupole, ki so vidne nad odrom.

Kadar je na odru več nastopajočih, so med njimi vidne zlate povezave.

Pri vseh nastopih je na odru videti takšno zlato plast, ki se pri posameznem nastopu, izvajanju pesmi, prilagodi na »vrednost« pesmi oziroma posameznega nastopa, iz vidika BK. Na »BK vrednost« pesmi pa vpliva več različnih dejavnikov. Te zlate plasti pri posameznih nastopih dosegajo različne vrednosti, pri nekaterih je bilo videti višjo, pri nekaterih nižjo vrednost, v nekaterih primerih pa zlate plasti med nastopom malo nihajo.

Od nastopajočih se navzven razliva - prši zlata barva v obliki zlatih povezav, ki potekajo do obiskovalcev prireditve in pri njih se zlata barva nato razprši v predelu prsnega koša in delno gre tudi v glavo. Te zlate povezave pa so nekako povezane z zlatimi plastmi oziroma »BK vrednostmi« nastopov. Če so te zlate plasti višje vrednosti, potem so tudi te zlate povezave, ki gredo od nastopajočih do obiskovalcev prireditve videti v bolj močno zlati barvi. Če je zlata plast nižja, se pravi »BK vrednost« nižja, so tudi zlate povezave, ki potekajo od nastopajočih, videti v bolj svetlo zlati barvi.

Za lažjo predstavo lahko dodam, da celotna višina telesa predstavlja najvišjo BK vrednost, če je pa plast vidna čisto pri tleh, pa predstavlja najnižjo BK vrednost. In med vsakim posameznim nastopom je ta »BK vrednost« vidna različno visoko, lahko pod sredino telesne višine, ali nekje nad sredino telesne višine itd.

Ob nastopu slovenske predstavnice je videti, da oder kar žari v močni zlati svetlobi. Zlata plast je videti precej visoko, hkrati je vidna močna povezava do Slovenije.

Glasbeni instrument – klavir je pri enem nastopu videti v zlatem ovoju. Zvok, ki se širi od klavirja je videti zlat.

Ko je ob koncu na sporedu skupinski nastop vseh nastopajočih, je ob tem videti, da je vsak otrok na odru v svojem zlatem ovoju.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.