Izbruh smrtonosne EBOLE v Afriki

Datum opazovanja z vidika SGBKD: 31. julij 2014

Območje zahodno Afriških držav, kjer se širi epidemija ebole je, če odmislim pozitivno BK dogajanje, zelo črno.

Pomislim na virus ebole.

Vidni sta dve BioKibernetski sliki, in sicer slika virusa ebole, ki je trenutno na pohodu in še druga slika virusa ebole, ki je drugačna – možno, da gre za kakšno predhodno različico virusa.

Virus ebole, ki se zdaj širi je v primerjavi s predhodnim spremenjen, v negativnem smislu: videti je neprimerno bolj temen, v njem pa je prisoten še en del dodatne trdovratne črnine, ki je v predhodni različici ni. Vidna je še ena razlika: virus, ki se zdaj širi, ima okrog žareče črn rob in tudi tega pri predhodnem virusu ni videti.

Ura je 21:48. V tem trenutku se vidi, da je Afrika prekrita oziroma prežeta s svetlo zlato barvo. V prizadetih državah, v katerih je trenutno žarišče izbruha ebole, kjer se bolezen širi (Gvineja, Liberija, Sierra Leone), tam pa je prisotna zelo močna zlata barva.

Nad Afriko je vidna zelo gosta zlata mreža, zgoraj so vidne zlate kupole do neskončnosti. Iz kupol je navzdol spuščenih nešteto tankih zlatih niti. V Afriki gredo zlate niti v obolele ljudi in delujejo pozitivno na viruse znotraj njihovih BIOsistemov. Te niti gredo torej v viruse ebole. Iz zlatih nitk se v viruse prši zlata barva, ki posamezni virus zdravi (popravlja, spreminja), da bi postal neškodljiv (zlat prah močno deluje na tisto trdovratno črnino). Vendar se vidi, da takšno spreminjanje teh virusov ne gre tako zlahka, videti je, da gre precej težko. Tista dodatna črnina, ki jo imajo v sebi je res zelo trdovratna. Največ teh virusov je prisotnih, vidnih v ljudeh, v manjšem številu so tudi v ozračju.

Ob 22:11 uri se je zlata mreža ojačala, zlato zažarela. Od nje se je navzdol spustilo ogromno ozkih zlatih stebrov. Ti stebri se zdaj počasi razširjajo. Malo za tem se znotraj njih izmenjujejo različne barve.

Ob 22:24 uri se odvija BIOtransfer BIOparazitov. Vidi se, da vleče večje in manjše črne pikice, kepice iz celotnega kritičnega območja navzgor v kupole.

Kasneje je videti, da je cel naš planet znotraj ogromnega zlatega S-ALFA žarka. Nad njim so zlate kupole, ki gredo v neskončnost. BIOsistemi v treh najbolj kritičnih afriških državah so vidni v zlatih ovojih in se očiščujejo škodljivih BIOenergij in BIOparazitov. Vsi BIOsistemi so v zlatih ovojih. Na tiste, ki imajo v sebi viruse, pa še dodatno deluje zlat prah, ki ga navzven pršijo zlate nitke, ki prihajajo iz kupol, ki so vidne nad Afriko.

Vidi se še to, da gredo zgoraj opisane zlate nitke na več koncev planeta, in tudi tam pozitivno učinkujejo na omenjene viruse.

Ob 23:16 uri ponovno pogledam situacijo. V državah, v katerih je epidemija ebole, zdaj žari zlata svetloba. Na državnih mejah teh držav pa je videti močno, žareče zlato svetlobo.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.