Špinača iz BK poligona

14. oktober 2018

Špinača iz BK poligona.

Pred dnevi sem dobila nekaj zelenjave, ki je zrasla na BIOkibernetsko urejeni lokaciji, kjer so izklopljeni vsi Beta smrtni žarki in so aktivirani Alfa življenjski žarki. In edino hrana, ki je pridelana na taki lokaciji je prava, zdrava hrana iz vidika BK.

Tega dne sem uporabila špinačo in jo pripravila za kosilo. Pred in med uporabo sem jo s pomočjo metode SGBKD tudi večkrat pogledala, predvsem me je zanimal vpliv drugih sestavin nanjo, katere pred uporabo niso bile BK očiščene in oplemenitene.

Kuhanja in opazovanja s SGBKD sem se lotila takoj za tem, ko sem zaključila z vzdrževanjem domačega Alfa žarka in si po koncu aktivirala še dinamični Alfa žarek.

Špinača je videti močno zlate barve, okoli vsakega listka in stebelca posebej pa je videti še dodatno, čisto tanko in žareče zlato plast – ovoj. Za špinačo vem, da je sigurno zrasla na lokaciji, kjer so aktivirani Alfa žarki, če so bile pa naknadno uporabljene še kakršnekoli BK metode za dodatno oplemenitenje (v mislih imam žareče zlate ovoje, ki so vidni okoli), teh informacij pa nimam.

Špinačo sem namočila v posodo napolnjeno z vodo iz mestnega vodovoda in jo na hitro oprala. S SGBKD sem pogledala kako izgleda špinača sedaj, ko je namočena v vodi. Zanimalo me je, kakšen je vpliv BK neprečiščene vode iz vodovoda, ki je videti čisto temna - črna, na špinačo, ki je videti močno zlate barve, z dodatnim zlatim ovojem okoli. Ob tem se vidi, da črnina iz vode ne prehaja v liste špinače, zaradi te dodatne, močno zlate zaščite - žareče zlate plasti, ki je vidna okoli listkov in preprečuje prehod črnine iz vode v zelenjavo. Tudi med kuhanjem je bilo videti prav tako.

Kasneje sem špinačo nasekljala, takrat se je pa ta žareče zlat ovoj razdelil in ta žareče zlata barva ovoja se je razpršila in ovila okoli vsakega najmanjšega koščka posebej. Potem, ko sem špinači dodala še ostale sestavine je bilo videti, da koščki špinače ostajajo močno zlati z žareče zlatimi ovojčki okoli, in da ne prihaja do izmenjave BIOenergij med zlato špinačo in ostalimi sestavinami, ki so videti temne, ker predhodno niso bile BK očiščene in oplemenitene.

Potem sem, tik pred zaužitjem, uporabila metode BK za očiščenje in oplemenitenje vse skuhane hrane, torej metodo BIOtransfer in AP01-AP33.

V tem primeru je bilo to tako, drugače pa je potrebno, če želimo nekaj (več) narediti za svoje zdravje in hkrati BK napredek, da se vsa hrana pred uporabo ali kuhanjem dobro BK očisti in oplemeniti z ustreznimi metodami BK. Ravno zaradi tega, če je kakšna hrana boljše BK kakovosti od druge, da je slabša hrana, BK neobdelana hrana, ob stiku, mešanju ene z drugo, ne »pokvari« – ji ne zniža BK vrednosti.

Kajti, če zmešamo skupaj hrano (in ostale dodane sestavine, vodo za kuhanje), ki je močno zlata, pa nima okoli dodatnega zlatega zaščitnega ovoja in hrano, ki je temna, bo to izgledalo tako, da bo temna hrana pokvarila svetlo. Nekaj, kar je neustrezne BK vrednosti in videti črno, bo pokvarilo nekaj dobrega. Najboljše, da je vse kar med kuhanjem zmešamo skupaj (hrana, ostale sestavine, voda) svetlo, ima podobno ali enako BK vrednost. Tudi v tem primeru bi lahko temna – črna voda pokvarila svetlo - zlato špinačo, ker bi se, ob stiku, zgodila izmenjava škodljivih BIOenergij med vodo in špinačo. V tem primeru se, zaradi neke dodane BK vrednosti pri špinači, to ni zgodilo.

Seveda je potrebno BK očistiti in oplemenititi tudi vse lonce za kuhanje in ostale kuhinjske pripomočke, ki prihajajo v stik s hrano, za odličen rezultat iz vidika BK. Ker drugače tudi tukaj prihaja do izmenjave BIOenergij med gospodinjskimi pripomočki in hrano ter pijačo.

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.