Vpliv BIOkibernetike na bolnico z revmo in astmo

Gospa ima uradno diagnosticirano sklepno revmo Palindromni revmatizem in astmo. Več let (2-3 leta) je bilo dihanje oteženo (glasno) in ob manjših fizičnih naporih, kot je na primer 30 min sprehod, ji je pričelo piskati v pljučih in pričela je hropsti. Kljub zdravilu Ricohin ni bilo izboljšanj. Zdravilo je simptome samo oblažilo in lahno olajšalo dihanje. Simptomi revme so se pričeli kazati pred dobrim letom. Na začetku so bile to lažje otekline sklepov in bolečine, nato pa se je bolezen stopnjevala in v parih mesecih so otekline in bolečine postale močnejše in bolj dolgotrajne. Na revmatologiji so ji potrdili revmo ter ji predpisali močna zdravila z veliko stranskih učinkov. Prav tako ima gospa potrjeno astmo in ima zanjo predpisanih več zdravil.

Odkar je gospa 3 krat dnevno vključena v sistem vzdrževanja mehanizma S-ALFA in ima vsa zdravila prečiščena po BIOkibernetski metodi S-ALFA, normalno diha, hropenje in piskanje v pljučih pa je izginilo in se v blažji obliki pojavi le ob fizičnih naporih ob prehladu. Stanje astme se je občutno izboljšalo. Preden je bila gospa vključena v sistem vzdrževanja, so bili napadi revme zelo močni, trajali so vsaj od enega tedna pa tudi do dveh, ko se je huda bolečina in oteklina premaknila v nov sklep še za kakšen teden. Odkar pa je redno 3 krat dnevno vključena v sistem vzdrževanja, pa se je število napadov občutno zmanjšalo, ko pa pride do napada, pa je oteklina dosti manjša in bolečine bolj znosne. Napad mine v roku 1 do največ 2 dni. Zdravila za revmo imajo močne stranske učinke in po besedah revmatologa le blažijo simptome in v nekaterih primerih zaustavijo napredovanje bolezni. Gospa je bila od predpisa zdravil in potrditve diagnoze že na večih kontrolah in nima nobenega nezaželenega stranskega učinka zdravil.

Vsa zdravila, za revmo in astmo, ki jih gospa uživa so prečiščena po biokibernetski metodi S-ALFA, s katero S-ALFA spremeni vsebino tako, da odstrani vse škodljive vsebine in doda zdravilne vsebine, ki so pomembne za delovanje telesa in psihe. S tem odstranimo vse stranske učinke in zagotovimo pravilno delovanje zdravil. Kakovost zdravila, pa je odvisna od izbrane substance.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.