Vpliv BK urejene postelje

Alfa življenjski žarek Posteljo na kateri spim, imam biokibernetsko urejeno. Pri postelji imam aktiviran ALFA življenjski žarek, kar pomeni, da spim v bioklimi zdravilnih bioenergij, na ALFA življenjskem žarku pa uporabljam osnovno metodo G-ALFA 1, 2, 3, 4.
Ležišče, vzglavnik in odeja so biokibernetsko prečiščeni in imajo vpisana bioparametra Alfa in P, kar pomeni, da so biokibernetsko aktivno zdravilo.

V otroških letih sem imela vedno nočne more in nemiren spanec (kljub kvalitetnemu ležišču), zaradi česar sem slabo spala in sem se tudi po osemurnem spancu zbudila neprespana in utrujena.

Odkar spim na biokibernetsko urejeni postelji, se po peturnem spancu zbudim spočita in naspana. Nočne more in nemiren spanec so se občutno zmanjšali in potrebujem manj ur spanca za normalno delovanje skozi dan.

Ko se zvečer uležem utrujena v posteljo, čutim nežne mravljinčke po celem telesu. Prijeten mravljinčast občutek je najbolj intenziven na predelih kjer je telo najbolj utrujeno ali boleče (npr. hrbtenica po prisilni drži, stopala in noge po celodnevnem tekanju in stanju…). Že po pol urnem počitku je utrujenost dosti manjša in bolečine močno popustijo ali celo popustijo v celoti, odvisno od stopnje utrujenosti.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.