Ozdravitev kandide

V obdobju pol do enega leta pred diagnozo vaginalne kandide, sem imela več zaporednih vaginalnih vnetij in velike težave z belim tokom. Težave so se stopnjevale do dneva, ko sem dobila močno vaginalno vnetje s krvavim izcedkom in hudo srbečico.

Ginekologinja mi je postavila uradno diagnozo, da imam preveliko število bakterij kandida v vagini in tako sem dobila močne antibiotike, Canesten mazilo ter doživljenjsko dieto.

Po dveh tednih uporabe Canestena in zaužitju vseh antibiotikov, se stanje še vedno ni izboljšalo, poleg tega pa sem dobila tudi alergijsko reakcijo na Canesten mazilo.

Šablona za Velikost žarka.Tako sem prvič slišala za biokibernetiko, ko mi je znanka predlagala, da naj poizkusim odpraviti težave z uporabo biošablone »velikost žarka« in naj si biokibernetsko očistim vse kar dam nase in vase (hrano, oblačila, kozmetiko, zdravila…). (Op. ur.: Biošablone se ne da kopirati, ker potem nima več vpisanih makro kod in ne deluje!)

Vaginalna kandida se mi je pozdravila v roku treh do štirih dneh po redni uporabi biošablone »velikost žarka«, za kar posameznik potrebuje deset do petnajst minut dnevno in se mi v roku treh let ni več ponovila, kljub temu, da se diete ne držim več.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.