Alfa masaža v BK urejenem masažnem salonu

Spodaj je napisano poročilo, kako je potekala masaža v BIOkibernetsko urejenem salonu R-Svarun, kjer je najmanj 33 Alfa življenjskih žarkov za profesionalno uporabo. Lastnica salona dnevno uporablja novo BIOtehnologijo ter trikrat dnevno vzdržuje Alfa življenjske žarke.

Poročilo:

Preden se prišla do parkirišča, sem 2-krat zgrešila uvoz in postajala živčna in nemirna, kot bi me nekaj odvračalo od tega da sploh grem na masažo.

Takoj, ko sem po prihodu začela šteti na Alfa življenjskem žarku, sem čutila spremembe. Ko sem se obračala na različne strani neba, sem čutila mir, nato močno bolečino v levi roki, v nekem trenutku, pa sem skoraj izgubila ravnotežje, ker me je nekaj vleklo proti sredini, kjer je žarek najmočnejši. Štetje do 133 res pomiri človeka.

Potem me je Darja začela mazati z mazilom oliv, ki so rastle na Alfa žarku. Opozorila me je, da lahko pride do špikanja, srbenja, ampak je to OK. Ko mi je namazala zgornji del telesa in hrbet, nisem čutila nič posebnega, malo me je špikalo v desni rami. Ko pa sem zaprla oči, sem videla barve, ki so se prelivale od vijolične do modre. V levi roki je bilo predvsem ogromno vijolične barve, ki se je prelivala v modro, vsake toliko časa pa pas zelene barve. Vmes se nekaj časa pojavljajo rumene pike, ki imajo sredino močno rdeče barve. V desni roki so bile barve oranžne in so se prelivale v rumeno in bleščečo belo.

Nato je sledil nanos mazila na trebuh in spodnje okončine. Darja me je zavila v folijo in pokrila. V obeh kolenih sem takoj začutila zbadanje, kot bi me prebadalo milijone iglic, nato se je bolečina razširila po nogah navzdol do gležnjev. Bolečina je postajala neznosna, nato pa je Darja zagnala poligon. Bolečina v nogah je postajala znosnejša. Ko je prehajala med različnimi nivoji, sem opazila eksplozije barv. Cela predstava. Sprva rjava se je prelivala v vijolično, predvsem ko je delala postopek za BIOtransfer. Ogromno rdeče in rumene barve in polje modre. Ko je drugič delala postopek za BIOtransfer in sem se pogledala, je kot vulkan bruhala iz mene črna barva, ki je bila kar zastrašujoča. Bolečine v nogah se v intervalih krepijo in pojenjajo. Vsem vrelcem črne barve pa je sledil ognjemet rdeče, rumene. Sprva je vse to padalo name, nato pa so kapljica začele pokati in se mi razlivati po telesu. Vmes pogledam zgornji del telesa. Vse v oranžno rumenem ovoju, znotraj vijolična in modra barva. Bolečina iz nog se pretvori v toploto. Sedaj se prelivajo barve, ogromno barv.

Po končanem zdravljenju je sledila masaža. Pri masaži sprva ni bilo veliko barv, ko pa je Darja sprožila postopek za zaščito, se v levi roki pojavijo vijolična zelena, modra, ki se prelivajo v rumeno. Opazi vozel in ga s preprostimi gibi prenese ven iz roke. V desni roki ni večjih posebnosti. Nato masaža nog. Sprva ne vidim nobene barve, nato modra, modra, modra barva, vmes pasovi zeleno rumene barve. Sledi masaža trebuha. Začuti vozel v črevesju. Težav s prebavo sicer nimam. Masaža nog. Ponovno ogromno modre in vijolične barve. Po koncu masaže v roki čutim olajšanje. Noge so lahke. Odlično se počutim.

Po petih dneh, odkar sem bila na masaži se ponoči ne zbujam zaradi bolečine v rokah. Noge mi ne otekajo, čeprav sem cel dan na nogah. Prebava je super, še boljša kot prej.

Sigurno je to nepozabna izkušnja, ki jo želim v prihodnje ponoviti.

Zapisano 26.01.2015.
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.