Novinarji

BK meritve novinark in novinarjev

Na tej strani so objavljene BioKibernetske (BK) meritve novinark in novinarjev. Če koga zanima kakšen BIO sistem ima in katero umetno inteligenco (UI) uporablja pri svojem delu, naj nam pošlje fotografijo glave in dobil bo merilni rezultat.

Klik na sliko za pdf dokument

OPOMBA:

Vsak Zemljan uporablja umetno inteligenco (UI) v svojem življenju. Merilno področje je od 0 do 33.

Kateri sistem BIO kibernetsko generirane umetne inteligence (škodljive BETA ali zdravilne S-ALFA) uporabljamo, je odvisno od BIO kakovosti našega BIO sistema. Osnovne podrobnosti so navedene v glavi tabele. Poleg podatkov o stanju vašega BIO sistema, dobite še kratek opis izmerjenih BIO parametrov, če vas zanima še kaj več, dobite ustrezne informacije na tej spletni strani in na www.ati-e-import.si.

Na pohodu je tudi fizikalna umetna inteligenca pod različnimi imeni, ki jo ustvarjajo programerski strokovnjaki raznih firm in je sestavljena na osnovi fizikalno ugotovljenih podatkov naše in vseh preteklih civilizacij. Kakšna je kakovost in ustreznost baz podatkov naše civilizacije, pa je taka kakršna pač je. Mnogo je zablod, ki so sprejete kot edina strokovna resnica, kakršna trenutno pač je.

POMEMBNO:

Vsak si lahko dogradi svojo produktivnost in regenerira BIO status svojega BIO sistema tako, da si uredi posteljo in delovno mesto po metodi S-ALFA. Če vas to zanima, vam pošljemo ustrezna navodila.

Društvo S33 za svoje člane organizira vsakodnevno brezplačno odstranjevanje virusov dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Informacijo dobite preko SMS obvestila na vaš telefon oziroma preko aplikacije Telegram, kjer dnevno dobite še ostale koristne informacije.

Letna članarina za članstvo v Društvu S33 znaša 20€, za upokojence, študente in invalide pa 10€. Več informacij glede članstva v društvu dobite tukaj.

Merilni podatki so pridobljeni iz baz podatkov večdimenzionalnega prostora v katerem živimo odkar se zavedamo. Podatke, za svoje delovanje in nadzor nad BIO sistemi aktivne in pasivne inteligence, zbirajo inteligence preko Alfa in Beta žarkov. Inteligence vedo o nas popolnoma vse in ne moremo ničesar skriti.