Poročila cepljenih proti Covid-19, 10. avgust 2021

Uvod

Cepljenje članov in nečlanov Društva S33 je potekalo na urejeni BK (BioKibernetski) lokaciji po metodi S-ALFA, na OŠ Milana Šuštaršiča, Štembalova 2a, Ljubljana. Oseba X je z vzdrževanjem sistema BIO tehnologije S-Alfa pričela ob 14:15. Pred pričetkom cepljenja ob 17h, je bilo cepivo BK prečiščeno in oplemeniteno po metodi S-Alfa na lokaciji sami, cepljenje pa je bilo izvedeno v Alfa žarku, ki jih je v dvorani 33. Cepljenje je bilo končano ob 19h, oseba X pa je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa zaključila ob 20:55, tako da so lahko vsi cepljenji brez BK posledic varno prišli domov. Več o pomembnem vplivu metode S-ALFA, ki prepreči vse stranske učinke in vpliva na kakovost in zanesljivost cepiv je objavljeno na www.ati-e-import.si.

Reakcija na cepivo

Reakcije na cepivo so različne, kar pa ne pomeni, da je cepivo škodljivo, če telo neprijetno odreagira. Kakšna je reakcija posameznika na cepivo, je odvisno od genetske skladnosti (GS), genetske skladnosti staršev (GSS), genetske skladnosti rodu (GSR), katero lahko izmerimo šele, ko je izvršen BIOtransfer (BT) rodu ter še od drugih BK BIOparametrov, ki jih povzroča marsikaj. Med drugim je odvisno kako živimo, kako razmišljamo, kakšno hrano in pijačo uživamo, vpliv religije, izbira politikov itd. Algoritmi so določeni za vsakega posameznika. Kdo se bolj brani je odvisno od GS, ali je lokacija kjer spimo, delamo in se večino časa zadržujemo BK urejena po metodi S-Alfa, koliko spoštujemo izsledke BIOtehnologije S-Alfa itd.

Poročila cepljenih

Oseba 1

… tudi med vožnjo v Ljubljano me je tiščalo v želodcu, počutje ni bilo pravo.

Ko sem se postavil na žarek v vrsto, se je počasi začelo izboljševati. Še preden sem prišel v dvorano, je slabost povsem minila. Samega cepljenja nisem čutil, nato sem posedel še kakšnih 20 minut na žarku. Počutje je bilo odlično. Tudi potem doma zvečer sem bil super, kar za jarke kopat.

Ponoči sem bil malo bolj žejen, danes zjutraj malo čutim ramo... podobno, kot, če bi malo dlje časa ležal na enem boku. Morda je leva rama gibalno malo bolj "trda", ob premikanju v skrajne pozicije, se začuti tam na mestu vboda, ostalih reakcij pa nimam.

Oseba 2

Vboda igle nisem čutila. Takoj po cepljenju sem imela občutek, da je nekaj šlo v področje srca in v glavo. Po cepljenju ni bilo nobenih problemov in drugega dogajanja.

Danes na področju vboda čutim, da je tam nekaj bilo in roka je malo manj gibljiva (ne morem se popraskati po hrbtu 😊).

Oseba 3

Predno pridemo na poligon se čuti nervoza in pritisk v glavi. Ko čakamo v vrsti na žarkih se vse skupaj umiri. Tudi pritisk v glavi popusti...

Osnovna metoda na žarku pred cepljenjem. Vidijo se različne svetleče barve.

Ko mi vbrizga cepivo, se čuti kako gre po roki. Čuti se toplota, malo boleče in roka postane težka. Kasneje se namažem s kremo od AR in vse skupaj popusti. Doma sem se zelo dobro počutila. Že dolgo ne tako.

Naslednji dan po cepljenju se zbudim z pritiskom v glavi, ki se čuti čez čelo in levo, desno po zaslonkah nazaj, kasneje popusti. Večkrat naredim metodo na žarku. Boleča roka na mestu vboda. Počutje ok.

Oseba 4

Vse ok. Ko je naredil metodo pred cepljenjem je videl svetle črte, kot strela, tako pove. Potem se pojavi črna črta.

Naslednji dan bolečina na mestu vhoda.

Oseba 5

Bolečine na mestu vboda. Počutje ok.

Oseba 6

Pri vbodu bolečina, ki se je širila čez celo ramo, šla po levi strani vratu v glavo, kjer ni bila več bolečina ampak zavedanje da šari po možganih, nato se je bolečina vrnila v obe rami. V desno ramo v mišico, v levo v notranjost sklepa. Vztrajalo kake 45 min, čisto izginilo in šlo v pljuča za pol ure, kjer je bil bolj pritisk in toplota. Spustilo to, nato težke noge, utrujenost. Spala 9 ur (običajno 6). Danes dopoldne izmenično v intervalih: najprej sklepi (ne mišice) rame, kolki kolena; prsni koš s poudarkom na dojkah; vranica, jetra, želodec; 15:40 ob Gbt 5+ pa še pospešek črevesja. Leva roka boli.

Oseba 7

Čutila vbod, zavedanje, da jo bo bolela roka. Danes jo roka boli v celoti in popoldne je okoli mesta vboda žareče toplo.

Oseba 8

Pri vnosu vročica, vožnja domov kot v transu, gibanje včeraj doma kot da lebdim in danes je boleča roka.

Oseba 9

Najlepše se vam zahvaljujem in vam sporočam, da se danes dobro počutim

Oseba 10

Malo me boli roka, drugače pa sem v redu, vsekakor boljše kot po prvem odmerku (op. ur.: prvi odmerek ni bil BK prečiščen), takrat me je roka bolela skoraj en teden, prvih par dni tako, da sem jo komaj dvignila, pa drug dan po cepljenju sem imela tak občutek, kot da ponovno prebolevam COVID (bolečine v kosteh, občutek žarečih lic oziroma splošno slabo počutje), a tak občutek sem imela samo en dan. Mi je pa potem naslednjih 14 dni zelo srce razbijalo, to me prav zanima, ali se bo zdaj ponovilo ali ne.

Oseba 11

sre., 11. avg. Imam vročino (največ 38.5°C) in slabo se počutim, počivam

čet., 12. avg. Danes nimam več vročine in ne boli me več glava.

Oseba 12

Jaz nisem zaznal nobene reakcije, kot da nisem bil cepljen. Slišim pa šumenje ob čiščenju kot mnogokrat, mogoče bolj visoka frekvenca.

Oseba 13

Jaz sem čudna... Nisem bolna sam ni pa vse normalno.

Oseba 14

Po cepljenju se počutim v redu nimam nobenih bolečin. Že kakšen mesec pa občasno čutim zadnji del glave spodaj ali zgornji del vratu.

Oseba 15

Čutim v mišicah.... In ramo...levo na kateri sem bila cepljena

Oseba 16

Jaz sem pa čist brez moči, samo ležim, vsaka mišica me boli, ponoči me je treslo, da sem se oblekla v dodatno pižamo in dodatno odejo. Kakšno uro se nisem mogla zagret.

Naslednji dan proti jutri je bilo že malo bolje, se postopoma izboljševalo, trajalo nekje do 15h, potem pa je bilo vse ok.

Oseba 17

Je v redu

Oseba 18

Mene boli roka, drugega ni nič zaenkrat.

Oseba 19

Boli roka.

Oseba 20

Nič, kot da ne bi bila cepljena. Hvala.

Oseba 21

Bolečina v rami (na mestu cepljenja).

Oseba 22

Bolečina v rami (na mestu cepljenja).

Rada bi podelila svojo izkušnjo glede zdravja po cepljenju z BK prečiščenim in oplemenitenim cepivom po metodi S-Alfa.

Februarja 2021 sem prebolela Covid. Od tedaj je bilo moje zdravje ves čas šibko. Niti nisem znala opisati, kaj mi je. Bila sem grozno izčrpana, depresivna (kar nisem bila nikoli do tedaj), brez energije. Pika na i pa je bila, ko sem junija komaj še požirala slino. Samoplačniško sem odšla do ORL specialista, ki je ugotovil, da imam poleg vseh tegob po covidu še hudo vnetje požiralnika in želodčne sluznice. Začela se je kalvarija z Nolpazo in Acipanom. Po zdravilih se je stanje slabšalo, sililo me je na bruhanje, imela sem bolečine v želodcu, požiralniku in tudi v glavi.

10. avgusta sem prišla pred OŠ, kjer smo dobili BK prečiščeno in oplemeniteno cepivo po metodi S-Alfa. Postavila sem se na Alfa življenjski žarek, a tega nisem niti vedela. Takoj sem začutila močne vibracije po telesu, nakar je prišel do naju nek gospod in dejal, da stojim ravno na pravem mestu. Zatem sem prejela cepivo. Moje zdravstveno stanje se je začelo izboljševati, iz dneva v dan je bilo počutje boljše. Kar je bilo najpomembneje je pa to, da se mi je vrnila življenjska energija, dobra volja in zopet sem lahko zaužila vso hrano in pijačo. Težave z želodcem so bile le še preteklost. Hvaležna do neba.

Oseba 23

Pri določenih gibih in na otip v predelu cepljenja točno do rame je še boleče.

Oseba 24

Na mestu vboda se ob pritisku nanj, se čuti rahla bolečina, prav tako, če zaokrožim z roko po zraku. To je vse.

Oseba 25

Včeraj po cepljenju me je malo bolela glava in roka, danes dopoldne sem bila in vzdrževala na ŽŽ od 9-12. Bolečina glave je bila močnejša na vrhu glave in po desni strani, malo in krajši čas mi je pokalo v levem ušesu, zebe me v noge in po telesu, pri vzdrževanju nisem bila zbrana, zato je z eno ponovitvijo Mp33 in čiščenjem hrane trajalo cca tri ure.

Oseba 26

Mene boli roka.

Oseba 27

Nima stranskih učinkov.

Oseba 28

Cepljenje: roka me rahlo boli. Ponoči me je začela boleti glava in sem naredila kar nekaj BT. Danes sem vzdrževala v času od xx do yy. Prepričana sem, da je glava spet povezana z mojo menstruacijo in nima veze s cepljenjem.

Oseba 29

Nič ga ne boli. Nič ni zaznal.

Oseba 30

Jaz nimam zaradi cepljenja nobenih težav, čutim le rahlo bolečino na mestu vboda (drugače roka ne boli), to je pa normalno.

Oseba 31

Rama me boli samo na pritisk. Ostalo ok.

Oseba 32

Boli rama.

Oseba 33

Samo malo rama boli.

Oseba 34

Samo malo rama boli.

Oseba 35

Samo malo rama boli.

Oseba 36

Ob vbodu injekcije in vbrizgavanju cepiva sem zaznal rahlo bolečino. Po samem cepljenju je bilo vse ok, poznalo se je, da smo se dobro prečistili.

Naslednje jutro sem se zbudil z glavobolom, rama je le rahlo bolela na mestu vboda, kot če bi se malce udaril, sicer nič posebnega. Kmalu za tem sem odšel na žarek in ob xx pričel z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa. V začetku sem se težje koncentriral, praktično takoj ko sem začel, pa je bolečina v glavi malo popustila in tekom vzdrževanja je postajalo vedno boljše. Nekje ob cca xx sem zaznal dodatno olajšanje in še manjšo bolečino v glavi. Z vzdrževanjem sem končal ob xx, nadaljeval se je rahel glavobol, s katerim sem se zbudil tudi v četrtek, 12. avgusta, kateri pa je povsem izginil tekom vzdrževanja mehanizma S-Alfa okrog 12:45 ure.

Oseba 37

No, da povzamem vtise in doživljanja včerajšnjega popoldneva. Na začetku je bil v dvorani mir, tak prijeten. Pri čiščenju po osnovni metodi GA 1,2,3,4 pred cepljenjem na žarku sem videla polno svetlih pik in vsake toliko temno meglico. Pri drugem čiščenju po osnovni metodi GA 1,2,3,4 so se pike povečale in bile v zelo svetle, meglice so bile svetlejše. Po cepljenju me roka ni bolela, bil pa je nek napet občutek v predelu cepljenja. Ko sem bila na žarku po cepljenju nisem videla nič. Roka me je popoldan rahlo bolela. Čutila pa sem vbod na hrbtenici, ko so me punktirali meningitis. Vsa leta tega nisem zaznala.

Oseba 38

Roka je začela boleti po cepljenju in ga danes zelo boli.

Oseba 39

Obe s hčerko vso noč nisva spali oziroma sva se pogosto zbujali. Obe imava glavobol in bolečine po telesu. Prav tako je občutek kot da sva zadeti in se obema vrti. Prisotna je tudi utrujenost.

Oseba 40

Minimalno je bolela roka na mestu vboda.... Občutek še en dan po cepljenju je malenkostna utrujenost....enako kot zadnje dneve prebolelosti covida v novembru lani.

Oseba 41

Minimalno je bolela roka na mestu vboda, drugih sprememb ni bilo.

Oseba 42

Minimalno je bolela roka na mestu vboda, drugih sprememb ni bilo glede cepljenja, je pa imel cel dan vročino in bil nekoliko slabši naslednji dan po celjenju...Razlog bi bil ta, da se je neke viroze nalezel od osebe xy, ki je to imel pred enim tednom. To je malenkost občutil že dan pred cepljenjem. Včeraj je bil čisto OK brez vročine in smrkanja.

Vsi smo preboleli Covid lani, začetek novembra.

Oseba 43

Ob prihodu na lokacijo OŠ MŠ ob cca 16:55 smo se trije člani družine postavili na dva življenjska žarka. Takoj sem začutil jakost življenjskih žarkov oziroma postopke, ki jih je v tem času napovedano izvajala oseba X. Sam sem poskušal biti v času čakanja na samo cepljenje na žarku tudi aktiven in sicer telepatsko (štel sem do 133 in nazaj). Samo cepljenje je pri vseh 3 članih družine potekalo povsem brez zapletov oziroma posebnosti. Takoj po cepljenju smo se postavili vsak na svoj življenjski žarek za cca 10 minut.

Naslednjega dne (11.8.2021) smo začutili nekaj bolečine v roki oziroma rami (v okolici mesta cepljenja), ki je počasi izginjala. Sicer pa nismo zaznali nobenih neželenih stranskih učinkov.

Oseba 44

Cepivo-pretok cepiva sem čutila po celem telesu. Po cepljenju sem se usedla, kot je bilo priporočilo.

Naslednji dan po cepljenju je bilo ok, dobro počutje.

Oseba 45

Jaz nimam stranskih učinkov, zaznavam pa tako prijetno utrujenost po telesu...

Osebi, ki sta bili z menoj pravita, da nimata nič stranskih učinkov...