Opažanja po BK čiščenju avtomobila

Že nekaj časa sem imela v mislih, da moram svoj novi avto dati BioKibernetsko (BK) prečistiti. V soboto se je to res zgodilo.

Takoj, ko sem se usedla v avto, sem čutila svežino in mirnost, kot bi izginil prah, ki lebdi v prostoru in ni bilo šumov. Med vožnjo z avtom se je zadelo, kot da imam večje preglednejše prednje steklo. Ko sem prišla domov, je bil v avtu še vedno mir.

V nedeljo, sem se utrujena vsedla v avto in se peljala proti domu. Med vožnjo me je prevzel občutek, da nisem več tako utrujena. Domov sem prišla ne morem reči čisto "nova", vendar spočita. Ni bilo več tiste utrujenosti. Vožnja je zdaj, ko je avto prečiščen vseh raznih virusov in bremen, sproščujoča.

V čeraj sem morala na pot s službenim vozilom, pot do Metlike in še naprej do Črnomjla je bila naporna. Veliko pozornosti sem morala dati na zbranost pri vožnji, na sem potek ceste in spremljanje prometa okoli mene.
Nazaj, na sedež podjetja, sem prišla zelo utrujena. Potem sem se presedla v svoj avto in se odpeljala domov. Bilo mi je v olajšanje. Neprimerljiva razlika. Občutek, kot da mir (ki je drugačen po čiščenju), ki je v avtu, močno vpliva name in med vožnjo moje telo in misli počivajo. Do doma sem se spočila, prišla k sebi.

Avtor: Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.