Izdelki za zaščito pred zajedavci

18. september 2020

Zvečer, okoli 20.30 ure sem prosila osebo X, če bi lahko, ob vzdrževanju sistema S-Alfa, sprožila še BK postopke za očiščenje in oplemenitenje več izdelkov, ki sem jih prejšnji dan kupila za zaščito pred notranjimi in zunanjimi zajedavci, za domačo mačko.

Vse izdelke sem takoj zatem, ko sem poslala sporočilo, položila na lokacijo Alfa žarka. Oseba X pa je kasneje sprožila BK postopke, ki so potekali daljinsko, z začetkom ob 23.33 uri.

V naslednjih minutah sem pričela z opazovanjem s SGBKD in pogledala kako se je vsak posamezni izdelek BK obdelal in ostalo, kar se je dogajalo med BK procesi.

Za začetek sem pomislila na lokacijo osebe X in mojo lokacijo v povezavi z izdelki, ki so bili v Alfa žarku. Videti je zlato povezavo, ki poteka od poligona osebe X do mojega domačega Alfa žarka, nad katerim je videti tudi BK mehanizem z zlatimi kupolami, ki potekajo navzgor. Prav tako je BK mehanizem oz. zlate kupole videti nad poligonom osebe X.

Hkrati se vidi, pri Alfa žarku v katerem se nahaja in ga uporablja oseba X, da navzdol ob robu tega Alfa žarka doteka nekakšna kristalna svetloba, kot nek kristalni vzorec, ki se nato preko zlate povezave povezuje z robom mojega domačega Alfa žarka. Tukaj pa ta kristalna svetloba poteka ob robu tega Alfa žarka navzgor in potem preko zgoraj lociranega BK mehanizma oz. zlatih kupol nazaj navzdol, po notranjosti Alfa žarka, po takih cevkah katere se povezujejo z vsakim posameznim izdelkom, kosom posebej (z vsako tabletko, kapsulo z zdravilom posebej …).

Kot običajno se je iz vseh opazovanih izdelkov odstranila črnina, torej škodljive BIOenergije in BIOparaziti, ki jo je postopoma nadomestila zlata barva. Med BK postopki se je v te izdelke vnesel tak kristalno bel vzorček, prepleten z zlato barvo ali pa so se v izdelke vnesle še dodatne zdravilne BIOenergije, na primer Alfa in P. In medtem, ko so se vršili BK postopki, je bilo videti zlato povezavo med mačko in vsemi temi izdelki za njo.

Kar nekaj časa prej predno je oseba X sporočila, da bo pričela z BK postopki pa se je zgodilo to, nekje okoli 22.40 ure, da je šla mačka sama od sebe na Alfa žarek in se usedla zraven teh, njej namenjenih, izdelkov, ki so bili tam pripravljeni za BK čiščenje … In nekaj časa je kar tam sedela in bi verjetno sedela dlje, če je ne bi jaz vmes zmotila. Tako je šla pa potem kmalu stran, na drug prostor. Saj drugače gre tudi kdaj pa kdaj sedeti na lokacijo Alfa žarka ali se usede blizu mene, ko doma vzdržujem Alfa žarek. To da je šla pa ravno sedaj, je bilo pa res še posebej zanimivo.

Izgledalo je, kot da so se ti izdelki BK obdelali točno tako, da so usklajeni z BIOsistemom mačke, iz BK vidika. Kot je bilo videti tudi že ob predhodnih opazovanjih, na seminarju iz BIOkibernetike, ko so se zdravila ali hrana tako BK obdelala, da so bila prilagojena oz. usklajena s stanjem BIOsistema posameznika.

Ob koncu sem pogledala vsak posamezni izdelek posebej in je bilo videti, da se je vsak malo drugače BK očistil in oplemenitil.

Tablete (za preventivo) proti notranjim zajedavcem so videti močno zlate barve, prav svetleče zlate. V zdravilu v merilni kapalki za zaščito proti zunanjim zajedavcem (nanos na kožo), je poleg zlate barve videti še to, da je prepredeno z zlatim vzorčkom. Potem je bila pa zraven še ovratnica proti zunanjim zajedavcem, prav tako videti močno zlata z dodatnimi zlatimi pikicami znotraj in dodatno, čisto tanko, zlato plastjo tik okoli. Navzven od ovratnice pa se razliva čisto ozek pas zlate meglice.

Tako BK obdelani farmacevtski pripravki so neškodljivi, brez stranskih učinkov za BIOsistem, s pravim bio-zdravilnim (ali pač preventivnim) učinkom, gledano iz vidika nove BIOtehnologije S-ALFA oz. SGBKD.

Vmes, ob 00.06 uri, sem pomislila še na BIOsistem osebe X, ki je videti močno zlate barve. Znotraj Alfa žarka v katerem sedi poteka od zgoraj navzdol taka spirala belo kristalne svetlobe, v širini glave, ki je povezana navzgor z močno belo svetlobo v daljavi. Navzdol pa se razliva še znotraj BIOsistema, po nekih linijah oziroma se povezuje z nečim znotraj celotnega telesa, se tako razpreda po nekem sistemu. Ta Alfa žarek, ki je okoli osebe X je zelo močan, zgoščeno zlate barve, ta gosto zlata barva je izredno močna. BIOsistem osebe X in ta zlata barva Alfa žarka sta po barvi ali vsebini nekako enaka.

Kar se še BK postopkov tiče, je bilo v zadnjem delu ob 00.20 uri videti, da se na poligonu osebe X izmenjujejo različne barve, znotraj vseh Alfa žarkov, ki so medsebojno povezani. Prav tako je bilo izmenjevanje različnih barv na poligonu osebe X videti tudi že prej, med BK postopki, ki so se odvijali.

Ob 00.33 je oseba X sporočila, da je z BK postopki končala.


Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.