Nakup rabljenega avtomobila Citroën C4

Merilni sistem BIOfizike VDP omogoča meritev informacij, ki so pomembne za ODLOČANJE na vseh področjih človekovega delovanja. V tem kratkem poročilu se bomo seznanili s tem, kako sem uporabil te informacije za nakup rabljenega vozila CITROEN C4.

Nakup rabljenega avtomobila je vedno »loterija«, z novo merilno BIOtehnologijo pa nam je omogočeno, da ločimo »zrno od plevela« in za ugoden denar dobimo kakovosten avtomobil. V ožji izbor sem uvrstil 3 AVTOMOBILE (gre za isti letnik in zelo podobno ceno):

Citroën C4 Vozilo 1 Vozilo 2 Vozilo 3
Splošno stanje 13/33 6/33 20/33
Motor 7/33 16/33 19/33
Pnevmatike 1/33 9/33 20/33
Zavore 1/33 2/33 3/33
Opomba: Več kilometrov, stare pnevmatike, slabi diski in ploščice… Pri avtu najverjetneje prikrili, da je bil zaleten… Nove pnevmatike, majhno število kilometrov, ohranjen…

Citroën C4 Povedati je potrebno, da je ob strokovnem pregledu mehanika, realno stanje avtomobila potrjevalo podatke, pridobljene od merilnega sistema BIOfizike večdimenzionalnega prostora.

Odločitev za nakup VOZILA 3 je bila logična. Naj ob tem omenim, da sem postal pozoren na ta avtomobil, ko sem ob iskanju na internetni strani dosegel 33 zadetkov in je bil sedaj moj avtomobil izbran kot PRVI ZADETEK.

Pomembno se mi zdi tudi poudariti, da se je za tako vozilo potrebno drugače lotiti pogajanj za nakup-raje ponuditi malo več denarja, saj v bistvu kupujemo avto, ki je vreden nekaj tisoč evrov več kot ostali na trgu…

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.