Hrana pridelana na SPA

Kako pomembno je, kakšno hrano jemo, oziroma, kako pomembno je, da je hrana pridelana na SPA (Statični Poligon Alfa, kjer so aktivirani Alfa življenjski žarki za profesionalno uporabo) in zalivana izključno z deževnico ter da je SPA vzdrževan 3-krat dnevno, sem opazil julija 2013, na celodnevni vožnji z avtom v tujini.

Vozil sem se že kakšnih šest ur in sem bil že povsem zaspan, občutek pa je bil, kot bi nekaj zelo pritiskalo name, v mojo glavo. Zelo težko sem se koncentriral na vožnjo in bil pozoren na promet, oči mi je kar vleklo skupaj. Nato pa mi sovoznik ponudi nekaj listov solate, ki je bila pridelana na SPA. Dam jih v usta, začnem žvečiti, jih pojem in v parih sekundah se zgodi popoln preobrat!!! Česa takega še nisem doživel. Glava je postala popolnoma bistra, postal sem suveren, odločen, oči so se odprle, vid se je izboljšal in takoj sem dobil pregled nad dogajanjem na cesti.

V tistem trenutku sem dojel, kako neprecenljiva in pomembna je pravzaprav tako pridelana hrana. Ko pojem tako pridelano hrano, se mi v glavi začne svetliti, naredi se kot nekakšen tornado, ki odpihne vso svinjarijo stran. Koncentracija se izredno poveča, motnje se zmanjšajo, kot bi se naredil nekakšen oklep in stvari od zunaj kar ne pridejo zraven. Potem si kar v svojem svetu.

Kruh narejen iz moke pridelane na SPA. Sam tej hrani pravim kar »doping«, saj te dobesedno poživi, kot bi posijalo sonce in se vse razsvetli. To je tudi tisti pravi »doping« v kombinaciji z uporabo Alfa življenjskega žarka, ki bi ga potrebovali športniki, namesto da uživajo takšne in drugačne dodatke ter si brez potrebe uničujejo biosistem.

Ko pričneš uživat tako pridelano hrano, vsa ostala postane nek nepotreben balast, ki se mu v veliki meri poskušam na deleč izognit. Tudi ko kupljeno hrano oz. hrano, ki ni zrasla na SPA prečistiš po novi slovenski BIOtehnologiji, ta sicer ni več škodljiva, vendar pa nič ne zdravi. S tem sicer naredimo ogromen preskok, vendar pa sam to občutim, kot da je taka hrana prazna in jo je potrebno za občutek sitosti tudi več pojesti. V želodcu sicer nimam nobene teže ali česa podobnega, kot je to bil običaj predno sem se seznanil z BIOkibernetiko in predno sem hrano pričel redno čistiti po novi slovenski BIOtehnologiji, vendar pa enostavno to ni to. Prilagam povezavo do datoteke, kjer se z merilnim sistemom za večdimenzionalni prostor to tudi lepo vidi.

Z uživanjem hrane pridelane na SPA, se mi je uredila prebava, veliko spremembo pa sem opazil tudi na moji psihi, ki je dosti bolj stabilna, manj stvari me spravi iz tira, spremenilo se je zaznavanje in dojemanje okolice, življenja, obnašanje itd.

Posebej pa moram poudariti, da za pitje in kuhanje uporabljam izključno deževnico, ki je najboljša voda, saj kuhanje s sicer BK prečiščeno vodo iz vodovoda izniči oz. zelo zmanjša zdravilnost hrane pridelane na SPA (odvisno od količine vode). Velik pomen imajo čaji pridelani na SPA, skuhani v deževnici.
Zelo velik problem vode iz vodovoda predstavlja obsevanje z UV žarki, ki vodo popolnoma uniči in je tako vodo tudi težko BK očistiti. Naslednji problem vode iz vodovoda je klor, ki ga vodi dodajajo.

Opazil sem, da je dosti ljudi po obroku (BK neprečiščene) hrane zaspanih in se jim nič ne da. Nekaterim sem dal poskusit nekaj listov solate pridelane na SPA in so dobesedno oživeli, temne misli so jim šle stran, postali so lahkotni, veseli, osredotočeni in bolj produktivni, če so bili sredi dela.

Hipokrat Za konec lahko zaključim, da brez nove slovenske BIOtehnologije in hrane pridelane na SPA ni in ne more biti pravega napredka.

Že Hipokrat je rekel: »Hrana naj bo zdravilo in zdravilo naj bo hrana.« Najbrž je imel v mislih hrano, ki je (njemu) zrasla v Alfa življenjskem žarku. Po opravljenem BIOtransferu (21/33) pa se vidi, da je živel in delal prav.

 

 

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.